Fredagen är här igen.

Dessa föremål har jag införskaffat. Nu fattas det bara lite smått & gott som vi tjejer behöver för att må bra. Lite krämer mm. Brunkrämen som finns med på bilden nedan. Hel otroligt! Den sitter verkligen hela dagen. Jag vill alltid testa nya saker när dem kommer. Men trodde aldrig att den skulle vara såhär bra. Funderar nästan på att köpa en till bara för att. Köp köp köp! Kampanj pris nu också! 149:
Köpte även en ny bikini som mer en halva Sverige kommer ha i sommar. Men jag bryr mig inte. Den är ju snygg? Det är ju därför alla tjejer köper den? :) Så får vi se vem som passar i den allra bäst! Inte kommer det då vara jag. Men tänk så istället (: Så strunta i om alla andra har den!
Så mina vänner. Nu ska jag spela lite Sims och pussa på min pojkvän. Vid 5 tiden ska jag bege mig mot hammarbysjöstad till min kära vän Cecilia. Hon ska ha en liten mysig fest. Så det blir lite alkohol och trevligt sällskap med gott tilltugg. Jag har laddat kameran så nu blir det bilder, det kan jag lova. Om inte? Ja smisk på stjärten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.