Fredagen r hr igen.

Dessa freml har jag infrskaffat. Nu fattas det bara lite smtt & gott som vi tjejer behver fr att m bra. Lite krmer mm. Brunkrmen som finns med p bilden nedan. Hel otroligt! Den sitter verkligen hela dagen. Jag vill alltid testa nya saker nr dem kommer. Men trodde aldrig att den skulle vara shr bra. Funderar nstan p att kpa en till bara fr att. Kp kp kp!Kampanj prisnu ocks! 149:
Kpte ven en ny bikini som mer en halva Sverige kommer ha i sommar. Men jag bryr mig inte. Den r ju snygg? Det r ju drfr alla tjejer kper den? :) S fr vi se vem som passar i den allra bst! Inte kommer det d vara jag. Men tnk s istllet (: S strunta i om alla andra har den!
S mina vnner. Nu ska jag spela lite Sims och pussa p min pojkvn. Vid 5 tiden ska jag bege mig mot hammarbysjstad till min kra vn Cecilia. Hon ska ha en liten mysig fest. S det blir lite alkohol och trevligt sllskap med gott tilltugg. Jag har laddat kameran s nu blir det bilder, det kan jag lova. Om inte? Ja smisk pstjrten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.