”Hr ska det s ngonting”

Heeejsan!

Varmt varmt varmt och sknt vder. Har spenderat dagen med lillasyster. Vad jag har saknat henne! Fick med mig tv jttestta tunikor hem frn lindex! Samt ett rosa nagelack och blondering, och och ett fint iPhone skal.Skulle gra ngra slingor i hret och frga utvxten lite ltt. Men det blev totalt fr blont!! Hemskt… Nr utvxten kommer ska jag g till en frisr och gra mrkare… Jag har brist p fantasi. Men hr r ngra f bilder. Samt mina rda converse som ska anvndas snart :D

ngrar att jag inte kpte jackan och tunikan… Eller?

5 reaktioner på ””Hr ska det s ngonting”

      1. Jaha sorry, har inte mrkt det tidigare bara. Jackan skulle vara kul att veta vart den r ifrn! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.