Lördag, känns som söndag.

Om fredagen:
Kvällen började med en god fördrink hos min älskling med Andreas och Josefine. Efter det tog vi t-banan till Jensen och åt gott kött och drack gott rövin(eller?) Efter en god middag så fortsatte vi kvällen på bio, vi såg Sucker Punch, jöööööööösses! SKITBRA! Den skilde sig från andra filmer. Älskar när tjejer slåss :D Efter bion vid 12 tiden så åkte vi hem till Min älskling igen och drack lite x-cider(lite godare än rövin) och spelade fifa. Mycket trevlig kväll. Idag är det lördag och jag vet inte vad vi ska hitta på. En vän fyller 18 och ska ha Maskerad-fest i Märsta… Men jag känner inte för att åka så långt. Tar nästan 2 timmar… Så vi får se vad som händer ikväll. Någonting hittar vi nog på (:

Se den :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.