Lrdag, knns som sndag.

Om fredagen:
Kvllen brjade med en god frdrink hos min lskling med Andreas och Josefine. Efter det tog vi t-banan till Jensen och t gott ktt och drack gott rvin(eller?) Efter en god middag s fortsatte vi kvllen p bio, vi sg Sucker Punch, jsses! SKITBRA! Den skilde sig frn andra filmer. lskar nr tjejer slss :D Efter bion vid 12 tiden s kte vi hem till Min lskling igen och drack lite x-cider(lite godare n rvin) och spelade fifa. Mycket trevlig kvll. Idag r det lrdag och jag vet inte vad vi ska hitta p. En vn fyller 18 och ska ha Maskerad-fest i Mrsta… Men jag knner inte fr att ka s lngt. Tar nstan 2 timmar… S vi fr se vad som hnder ikvll. Ngonting hittar vi nog p (:

Se den :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.