Min sikt om Justin Bieber

Shr r det mina vnner.
Jag tycker pojken r en st liten filur. Han sjunger halvbra och r lite charmig. Men ingenting mer med det. Han r som en vanlig ”halvtrkig” pojk-artist. Jag tycker att det har gtt ver styr. Blir ganska ”rdd” nr jag ser att ”sm” tjejer har tatuerat in hans namn p kroppen. Dr passerade dom grnsen fr lnge sen. Han har bara blivit fr mycket. Ni har frstrt honom. Det r ocks drfr det r s mnga som hatar honom ocks. Men det r ingenting jag hakar upp mig p. Jag lgger det t sidan, men tycker fortfarande att det r verdrivet. Min vn Joanna lyssnar p honom nstan varje dag, bara det strde mig & att se hur det egentligen r, allts det med tatueringen.. Jsses, Lyssna p du Joanna, du vet vart grnsen gr, haha!

Hmmmm….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.