Min åsikt om Justin Bieber

Såhär är det mina vänner.
Jag tycker pojken är en söt liten filur. Han sjunger halvbra och är lite charmig. Men ingenting mer med det. Han är som en vanlig ”halvtråkig” pojk-artist. Jag tycker att det har gått över styr. Blir ganska ”rädd” när jag ser att ”små” tjejer har tatuerat in hans namn på kroppen. Där passerade dom gränsen för länge sen. Han har bara blivit för mycket. Ni har förstört honom. Det är också därför det är så många som hatar honom också. Men det är ingenting jag hakar upp mig på. Jag lägger det åt sidan, men tycker fortfarande att det är överdrivet. Min vän Joanna lyssnar på honom nästan varje dag, bara det störde mig & att se hur det egentligen är, alltså det med tatueringen.. Jösses, Lyssna på du Joanna, du vet vart gränsen går, haha!

Hmmmm….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.