Min tur…

Hej sötnosar. Lite kallt idag. Men sommaren närmar sig mer och mer. Snart går vi i fin fina klänningar, solblekt hår med en gyllenbrun färg på kroppen. Som jag längtar. Man har ingen ångest med tiderna. Man kan vara uppe dygnet runt utan problem ( om man inte sommarjobbar dvs ) annars kan man bara ta det lugn & verkligen njuta av att man har semester! Skulle vara min tur att ta studenten i år. Men så blev det pga privata skäl. Jag går ett år till. Jag är så fruktansvärt avundsjuk och mår så extremt dåligt. Men jag biter ihop och kämpar vidare. Snart är det min tur. Jag är så stolt över mina vänner som tar den i år. Vad jag kommer gråta. Sånt är livet..Tufft är det. Men med en tuff tjej ska allt nog ordna sig.

3 reaktioner på ”Min tur…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.