Min tur…

Hej stnosar. Lite kallt idag. Men sommaren nrmar sig mer och mer. Snart gr vi i fin fina klnningar, solblekt hr med en gyllenbrun frg p kroppen. Som jag lngtar. Man har ingen ngest med tiderna. Man kan vara uppe dygnet runt utan problem ( om man inte sommarjobbar dvs ) annars kan man bara ta det lugn & verkligen njuta av att man har semester! Skulle vara min tur att ta studenten i r. Men s blev det pga privata skl. Jag gr ett r till. Jag r s fruktansvrt avundsjuk och mr s extremt dligt. Men jag biter ihop och kmpar vidare. Snart r det min tur. Jag r s stolt ver mina vnner som tar den i r. Vad jag kommer grta. Snt r livet..Tufft r det. Men med en tuff tjej ska allt nog ordna sig.

3 reaktioner på ”Min tur…

  1. Du fr helt enkelt ta den samtidigt som majje vilket kommer bli aproligt :D:D:D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.