Lite typiskt mig.

Jag och min fina pojkvn tog en promenad runt Stocksunds vatten. Hur mysigt som helst. Tog en glass, pussades i solen. Vi bestmde oss fr att ta en paus p en klippa. Helt pltsligt ser jag hur min mobil glida ner p berget mot vattnet! Jag skriker och ”hoppar” ner och frsker rdda den, men den hinner ka i vattnet. Som tur var s var det stenar dr s jag kunde snabbt ta upp den, men efter 1 minut dog den. S Bjrns bror hmtade upp oss och vi kte till en reperationsbutik, s nu r den p lagning. Efter det kte vi till en 3 butik och jag fick en 4.. Herreminskapare vad bortskmd jag r. Men jag r s jkla glad. TACK LSKLING.

2 reaktioner på ”Lite typiskt mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.