Lite typiskt mig.

Jag och min fina pojkvän tog en promenad runt Stocksunds vatten. Hur mysigt som helst. Tog en glass, pussades i solen. Vi bestämde oss för att ta en paus på en klippa. Helt plötsligt ser jag hur min mobil glida ner på berget mot vattnet! Jag skriker och ”hoppar” ner och försöker rädda den, men den hinner åka i vattnet. Som tur var så var det stenar där så jag kunde snabbt ta upp den, men efter 1 minut dog den. Så Björns bror hämtade upp oss och vi åkte till en reperationsbutik, så nu är den på lagning. Efter det åkte vi till en 3 butik och jag fick en 4.. Herreminskapare vad bortskämd jag är. Men jag är så jäkla glad. TACK ÄLSKLING.

2 reaktioner på ”Lite typiskt mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.