Headers.

Dessa storbloggerskor. Man smskrattar lite nr dom sger att det tar ”s sjukt lng tid” att gra en Header. Det kanske drjer lite tills man r njd med sjlva bilden ja. Men att gra den och ”designa” tar inte ens 2 timmar. Jag som inte ens r erfaren kan snt dr. Min r inte den finaste heller, men jag blir aldrig njd, byter hela tiden.Vet inte heller vad jag ska skriva, tycker det r fult med bara mitt namn. S jag kr p enkelt tills jag vet vad jag vill ha. Men stackars bloggerskorna som inte kan gra det sjlva :( Livet r hrt, verkligen…

Nu har jag stdat lilla lgenheten och BB-fungerar inte, det fungerar heller inte att lgga upp bilder, s detta inlgg blir tomt och trkigt.. Sitter med silverschampo i hret, ska nog skljas ur snart. Jag blev jttetrtt(som vanligt) funderar p att g upp till sngen en stund.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.