Headers.

Dessa storbloggerskor. Man småskrattar lite när dom säger att det tar ”så sjukt lång tid” att göra en Header. Det kanske dröjer lite tills man är nöjd med själva bilden ja. Men att göra den och ”designa” tar inte ens 2 timmar. Jag som inte ens är erfaren kan sånt där. Min är inte den finaste heller, men jag blir aldrig nöjd, byter hela tiden.Vet inte heller vad jag ska skriva, tycker det är fult med bara mitt namn. Så jag kör på enkelt tills jag vet vad jag vill ha. Men stackars bloggerskorna som inte kan göra det själva :( Livet är hårt, verkligen…

Nu har jag städat lilla lägenheten och BB-fungerar inte, det fungerar heller inte att lägga upp bilder, så detta inlägg blir tomt och tråkigt.. Sitter med silverschampo i håret, ska nog sköljas ur snart. Jag blev jättetrött(som vanligt) funderar på att gå upp till sängen en stund.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.