Hot Hot Hotter

Provet är över. Det gick bra. Men är endå lite nervös. Hoppas jag gjorde rätt!
Kom nyss hem, ska ä’ta lite nudlar och kolla på BB. Samt plugga inför nästa prov i morgon. Sen kan jag slappna av! En veckas lov väntar. Här utanför ligger ett dagis, det va gulligt att höra i 5 minuter, men efter 30 så vet jag inte.. Detta hade jag på mig idag, samt svarta Jeans & Hunter. Inget märkvärdigt. Puss och kram!

3 reaktioner på ”Hot Hot Hotter

  1. Hej fin blogg!
    vilken storlek har du ? :) har länge tänkt beställa en tröja därifrån.. så undra bara storleken

  2. Hej
    Fins blogg.
    Vilken storlek har du? har tänkt beställa en tröja därifrån så undra bara vad du har.. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.