Hot Hot Hotter

Provet r ver. Det gick bra. Men r end lite nervs. Hoppas jag gjorde rtt!
Kom nyss hem, ska ’ta lite nudlar och kolla p BB. Samt plugga infr nsta prov i morgon. Sen kan jag slappna av! En veckas lov vntar. Hr utanfr ligger ett dagis, det va gulligt att hra i 5 minuter, men efter 30 s vet jag inte.. Detta hade jag p mig idag, samt svarta Jeans & Hunter. Inget mrkvrdigt. Puss och kram!

3 reaktioner på ”Hot Hot Hotter

  1. Hej fin blogg!
    vilken storlek har du ? :) har lnge tnkt bestlla en trja drifrn.. s undra bara storleken

  2. Hej
    Fins blogg.
    Vilken storlek har du? har tnkt bestlla en trja drifrn s undra bara vad du har.. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.