Jag mår bra.

Hej allasemmans! Jag mår faktiskt ganska bra nu. Förutom det som hände igår med min mobil. Men allting är löst nu. Förutom att det gick mycke pengar för min pojkvän. Jag ska själv betala den efter min lön i Juni. Så det känns bra. Men att han la ut så mycket för mig är så löjligt snällt. Jag har väldigt ont om pengar nu. Eftersom jag ska på massa skivor och kompisar fyller år. Det blir väldigt tight och jag kommer behöva låna. Det gillar jag inte. Längtar tills jag har ett eget jobb och slipper dessa problem. Men det jobbiga är att det uppstår nya då och kommer behöva betala så mycket annat. Men en sak jag har börjat med är att köpa mat till mig & pojken lite då&då. Inte ofta, men ibland. Å Idag kommer det bli en lång dag. Ska sitta och redigera en film. MEN VAD SKA JAG GÖRA IKVÄLL?

Just nu, hm..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.