Jag mr bra.

Hej allasemmans! Jag mr faktiskt ganska bra nu. Frutom det som hnde igr med min mobil. Men allting r lst nu. Frutom att det gick mycke pengar fr min pojkvn. Jag ska sjlv betala den efter min ln i Juni. S det knns bra. Men att han la ut s mycket fr mig r s ljligt snllt. Jag har vldigt ont om pengar nu. Eftersom jag ska p massa skivor och kompisar fyller r. Det blir vldigt tight och jag kommer behva lna. Det gillar jag inte. Lngtar tills jag har ett eget jobb och slipper dessa problem. Men det jobbiga r att det uppstr nya d och kommer behva betala s mycket annat. Men en sak jag har brjat med r att kpa mat till mig & pojken lite d&d. Inte ofta, men ibland. Idag kommer det bli en lng dag. Ska sitta och redigera en film. MEN VAD SKA JAGGRA IKVLL?

Just nu, hm..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.