Egentligen

Skulle jag inte blogga, men måste ju visa er att jag faktiskt lever. Varför det blir lite hattigt i bloggen är pga att jag inte har någon tid. Skolan tar på alla mina krafter.. Men jag gör mitt bästa för att få allting gjot Just nu sitter jag och håller på & skriva klart en turism uppgift, samtidigt som jsg försöker svalka ner mig. Har nyss solat. Har solarium hos pappa, hur nice är inte det? Så skönt! Men brände mig ganska mycket. Glömde bort att det var så starkt..

Idag var jag självklart i skolan. Efter det åkte jag och min Maria till city. och detta fick jag med. (: Samt en deodorant och en parfym plus lite söta trosor. Men det fick inte vara med på bild (: Vi hörs snart igen, puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.