Egentligen

Skulle jag inte blogga, men mste ju visa er att jag faktiskt lever. Varfr det blir lite hattigt i bloggen r pga att jag inte har ngon tid. Skolan tar p alla mina krafter.. Men jag gr mitt bsta fr att f allting gjot Just nu sitter jag och hller p & skriva klart en turism uppgift, samtidigt som jsg frsker svalka ner mig. Har nyss solat. Har solarium hos pappa, hur nice r inte det? S sknt! Men brnde mig ganska mycket. Glmde bort att det var s starkt..

Idag var jag sjlvklart i skolan. Efter det kte jag och min Maria till city. och detta fick jag med. (: Samt en deodorant och en parfym plus lite sta trosor. Men det fick inte vara med p bild (: Vi hrs snart igen, puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.