Jag vill inte längre

? Jag vet inte. Nu är jag vilse igen. Jag har tappat bort mig själv igen. Hur ska jag någonsin kunna hitta tillbaka igen? Allt går bara åt fel håll just nu. Jag vet inte vem jag ska vända mig till. Jag vet inte vad jag ska göra för att sluta tänka på allt jobbigt hela tiden. Men det går inte, eftersom det hela tiden nöter på min kropp. Jag orkar inte gråta mer. Det hjälper inte. Jag vet inte varför jag skriver det just här heller. Men jag tycker mina vänner behöver veta. Jag är inte så glad som jag ser ut att vara just nu. Vill släpa taget. Vill börja om. Jag vet inte vad jag vill, gör jag rätt? Hm. Jag låter som en mes. Men alla har sina dagar, min är just nu. Jag kände för att skriva detta inlägg av en liten liten lättnad också. Jag orkar inte gå runt om må dåligt längre. Jag vet inte vad jag ska göra, vem ska jag vända mig till? Det är absolut INGEN som förstår. Jag har försökt….

2 reaktioner på ”Jag vill inte längre

  1. Du kan säga allt till mig :* vad som hälst jag finns föralltid hos dig!!! Jag bär på ditt hjärta !!!!
    Jag bär det i mitt föralltid !!!!!!!!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.