Jag vill inte lngre

? Jag vet inte. Nu r jag vilse igen. Jag har tappat bort mig sjlv igen. Hur ska jag ngonsin kunna hitta tillbaka igen? Allt gr bara t fel hll just nu. Jag vet inte vem jag ska vnda mig till. Jag vet inte vad jag ska gra fr att sluta tnka p allt jobbigt hela tiden. Men det gr inte, eftersom det hela tiden nter p min kropp. Jag orkar inte grta mer. Det hjlper inte. Jag vet inte varfr jag skriver det just hr heller. Men jag tycker mina vnner behver veta. Jag r inte s glad som jag ser ut att vara just nu. Vill slpa taget. Vill brja om. Jag vet inte vad jag vill, gr jag rtt? Hm. Jag lter som en mes. Men alla har sina dagar, min r just nu. Jag knde fr att skriva detta inlgg av en liten liten lttnad ocks. Jag orkar inte g runt om m dligt lngre. Jag vet inte vad jag ska gra, vem ska jag vnda mig till? Det r absolut INGEN som frstr. Jag har frskt….

2 reaktioner på ”Jag vill inte lngre

  1. Du kan sga allt till mig :* vad som hlst jag finns fralltid hos dig!!! Jag br p ditt hjrta !!!!
    Jag br det i mitt fralltid !!!!!!!!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.