Det här funkar bättre för mig.

Att studera hemma. Får mycket mer gjort. Av någon anledning blir jag jätte o fokuserad i skolan. Just nu tror jag att det beror på att jag har så mycket annat att tänka på. Men det har lämnat mitt huvud nu. Måste tänka på allt som är viktigt för mig. Köpa kläder & gå på fester kommer i andra hand. Kan inte slappna av annars. Har hänt ett antal gånger att jag gått och ”grubblat” på saker när jag varit ute. Vilket gör att kvällen ”förstörs”, så jag måste som sagt ta itu med en massa saker innan. Nu ska jag sätta mig och göra klart ALLTING i turismen så jag kan släppa det. Så får vi se hur långt jag hinner idag. Sen åker jag mot Hornstull för att slappna av i ett varmt & skönt solarium. Därefter möta upp min pojke. Puss & kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.