Det hr funkar bttre fr mig.

Att studera hemma. Fr mycket mer gjort. Av ngon anledning blir jag jtteo fokuseradi skolan. Just nu tror jag att det beror p att jag har s mycket annat att tnka p. Men det har lmnat mitt huvud nu. Mste tnka p allt som r viktigt fr mig. Kpa klder & g p fester kommer iandra hand. Kan inte slappna av annars. Har hnt ett antal gnger att jag gtt och ”grubblat” p saker nr jag varit ute. Vilket gr att kvllen ”frstrs”, s jag mste som sagt ta itu med en massa saker innan. Nu ska jag stta mig och gra klart ALLTING i turismen s jag kan slppa det. S fr vi se hur lngt jag hinner idag. Sen ker jag mot Hornstull fr att slappna av i ett varmt & sknt solarium. Drefter mta upp min pojke. Puss & kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.