Jag r dum i huvudet p riktigt.

Hur kan man gra shr mot sitt hr? Denna bild r frn ret 2007. Dock ser det ut som frlngning, men vet ni vad? Det r mitt naturliga. Ni vet ju hur mitt hr ser ut idag. Hur i Helve*e kan man vara s dum i huvudet? Varfr kunde ingen sga t mig p skarpen?! Nr jag blonderade det som mest. Fy vilken jobbig ngest. h, ni fattar inte hur jag knner. S jvla frbannad p mig sjlv. Fan fan fan, frlt fr alla svordomar. Hoppas ni r frstende..

Nu ska jag bara grta lite.

En reaktion på ”Jag r dum i huvudet p riktigt.

  1. Jag frstr dig precis. Jag fick fr mig att frga mitt vldigt lnga bruna hr till platinablont nr jag var typ 14, frgade i princip varje dag och jag fattar inte heller hur ingen kunde be mig att ta det lugnt typ. Tappade ver 30 cm hr och nu r det bara fult, ojmt och slitet, jag tnker typ alltid, undrar hur mitt hr skulle se ut nu om jag aldrig misshandlat det som jag gjorde. NGEST..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.