Jag är dum i huvudet på riktigt.

Hur kan man göra såhär mot sitt hår? Denna bild är från året 2007. Dock ser det ut som förlängning, men vet ni vad? Det är mitt naturliga. Ni vet ju hur mitt hår ser ut idag. Hur i Helve*e kan man vara så dum i huvudet? Varför kunde ingen säga åt mig på skarpen?! När jag blonderade det som mest. Fy vilken jobbig ångest. Åh, ni fattar inte hur jag känner. Så jävla förbannad på mig själv. Fan fan fan, förlåt för alla svordomar. Hoppas ni är förstående..

Nu ska jag bara gråta lite.

En reaktion på ”Jag är dum i huvudet på riktigt.

  1. Jag förstår dig precis. Jag fick för mig att färga mitt väldigt långa bruna hår till platinablont när jag var typ 14, färgade i princip varje dag och jag fattar inte heller hur ingen kunde be mig att ta det lugnt typ. Tappade över 30 cm hår och nu är det bara fult, ojämt och slitet, jag tänker typ alltid, undrar hur mitt hår skulle se ut nu om jag aldrig misshandlat det som jag gjorde. ÅNGEST..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.