Laddar ur.

Hej alla (:

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör idag. Igår blev det lite för mycket för mig. Men jag hade väldigt trevligt. Satt mest vid ett bord hela kvällen, men det var himla trevligt, träffade massa goa vänner. Blev lite hastigt mot slutet sen. Fick lite bråttom hem, min t-bana gick inte så regelbundet direkt. Men men, nu ska jag hålla mig från alkohol ett tag tror jag, jag som hade lovat mig själv att inte dricka mer, för så gott är det inte. Iallafall. Jag mår ju sådär just nu. Min mage har varit upp&ner hela dagen, jag är hungrig och törstig konstant. Min lillasyster kom på besök idag. Vi lagade god mat och spela lite spel. Efter det åkte jag,Björn, Emma och Markus och åt wook. Mumms! Nu sitter jag och funderar på livet. På mina vänner. Vilka som är det och inte. Nu börjar en del av dem gå över gränsen. Jag är inte värd sån skit från mina vänner. Så fruktansvärt tråkigt. Få jag kan lita på… Jaja, svammel svammel. Lägger upp lite fina bilder från gårdagen så länge (: Fick mitt paket med kläder ocskå som jag ska visa sen. Typiskt mig att inte göra det på en gång…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.