Laddar ur.

Hej alla (:

Hoppas ni mr bttre n vad jag gr idag. Igr blev det lite fr mycket fr mig. Men jag hade vldigt trevligt. Satt mest vid ett bord hela kvllen, men det var himla trevligt, trffade massa goa vnner. Blev lite hastigt mot slutet sen. Fick lite brttom hem, min t-bana gick inte s regelbundet direkt. Men men, nu ska jag hlla mig frn alkohol ett tag tror jag, jag som hade lovat mig sjlv att inte dricka mer, fr s gott r det inte. Iallafall. Jag mr ju sdr just nu. Min mage har varit upp&ner hela dagen, jag r hungrig och trstig konstant. Min lillasyster kom p besk idag. Vi lagade god mat och spela lite spel. Efter det kte jag,Bjrn, Emma och Markus och t wook. Mumms! Nu sitter jag och funderar p livet. P mina vnner. Vilka som r det och inte. Nu brjar en del av dem g ver grnsen. Jag r inte vrd sn skit frn mina vnner. S fruktansvrt trkigt. F jag kan lita p… Jaja, svammel svammel. Lgger upp lite fina bilder frn grdagen s lnge (: Fick mitt paket med klder ocsk som jag ska visa sen. Typiskt mig att inte gra det p en gng…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.