Lite typiskt

Nr jag ntligen lovat att lgga upp bilder. Fungerade inte internet. Men nu verkar det hlla i sig. Jag har haft en sjukt rolig helg och den r inte slut n. Jag r ingen tjej som vill skryta om hur mycket jag festar och vart jag gr osv. Men jag mste f sgga denna gng att denna fredag var makals! Har inte haft s kul p lnge och hunnit med s mnga klubbar p en och samma kvll. Men otroligt kul var det och jag hll min grns nr det gller alkohol hela kvllen. Blev aldrig fr mycket. S jag har inte alls varit bakis, bara helt slut i kroppen…. kte flak med vrldens bsta tjejer ocks. S varfr jag var hes hela morgonen var pga det. S kul att ka hem kommunalt sen ocks ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.