Lite typiskt

När jag äntligen lovat att lägga upp bilder. Fungerade inte internet. Men nu verkar det hålla i sig. Jag har haft en sjukt rolig helg och den är inte slut än. Jag är ingen tjej som vill skryta om hur mycket jag festar och vart jag går osv. Men jag måste få sägga denna gång att denna fredag var makalös! Har inte haft så kul på länge och hunnit med så många klubbar på en och samma kväll. Men otroligt kul var det och jag höll min gräns när det gäller alkohol hela kvällen. Blev aldrig för mycket. Så jag har inte alls varit bakis, bara helt slut i kroppen…. Åkte flak med världens bästa tjejer också. Så varför jag var hes hela morgonen var pga det. Så kul att åka hem kommunalt sen också ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.