Vila i frid

Idag tog min fina farmor sitt sista andetag. Men hon lmnade oss med mnga fina minnen och vi kommer alltid minnas henne som den glada och snlla Siv. Omtnksam och ett hjrta av guld. Men jag r trasig just nu. Jag saknar henne av hela mitt hjrta, trarna tar inte slut. Men farmor. Nu fr du ntligen trffa farfar. Hlsa honom frn mig! Jag kommer sakna er bda. Men nu fr ni ntligen vara tillsammans igen! Hoppas ni har det bra. Jag glmmer er aldrig. Jag ska leva fr er. Men vet inte riktigt hur jag ska klara mig. Jag som ville att ni skulle f trffa mina barn, fira julafton med dem. Trffa min framtida man, men man kaninte alltid f som man vill hr i livet. Jag kommer sakna er s otroligt mycket. Fy, det hr r inte ltt. Det hr r det vrsta som finns. Jag tappar andan, jag vill bort, jag orkar inte mer, men jag ska strcka p mig. Se till att ta hand om varandra.Ni kommer alltid finnas i mitt hjrta, fr alltid!

En reaktion på ”Vila i frid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.