Vila i frid

Idag tog min fina farmor sitt sista andetag. Men hon lämnade oss med många fina minnen och vi kommer alltid minnas henne som den glada och snälla Siv. Omtänksam och ett hjärta av guld. Men jag är trasig just nu. Jag saknar henne av hela mitt hjärta, tårarna tar inte slut. Men farmor. Nu får du äntligen träffa farfar. Hälsa honom från mig! Jag kommer sakna er båda. Men nu får ni äntligen vara tillsammans igen! Hoppas ni har det bra. Jag glömmer er aldrig. Jag ska leva för er.  Men vet inte riktigt hur jag ska klara mig. Jag som ville att ni skulle få träffa mina barn, fira julafton med dem. Träffa min framtida man, men man kan inte alltid få som man vill här i livet. Jag kommer sakna er så otroligt mycket. Fy, det här är inte lätt. Det här är det värsta som finns. Jag tappar andan, jag vill bort, jag orkar inte mer, men jag ska sträcka på mig. Se till att ta hand om varandra.Ni kommer alltid finnas i mitt hjärta, för alltid!

En reaktion på ”Vila i frid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.