D kan jag bocka av Afrika

Sdr. Snart r allting frn resan tvttat. Det tog sin lilla tid. Men det r otroligt sknt att f det gjort. Har lagat tacos till mig & pojken ocks. Det blir lite godis och en bra film senare. I morgon ska vi p bio och se Harry Photer, efter det blir det friday’s p stureplan. Jag har inte riktigt hmtat mig efter resan. Nr jag vaknade i morse s trodde jag att vi var kvar i Tunisien. S lite konstigt knns det, men det r otroligt sknt att vara hemma. Frutom att det r vldigt trkigt vder. Frgen jag ftt sitter kvar i allafall, en s lnge.

Frsta dagen i Tunisien var vldigt lugn, vi snokade runt vrt omrde och gick ner till stranden och stan. Dagen efter det bestmmde vi oss fr att ka ut till Sahara knen. Jag ska inte gnlla hr ocks. Men jag ville verkligen inte med p den utflykten. Vi skulle vara borta 2 dagar och vernatta i knen. Men s blev det inte riktigt. Vi skulle bo p ett annat hotell under en natt, s varfr inte? Vi bestmde oss fr att ka. Det tog 8 timmar!! Det var fanimej det vrsta jag gjort. Sitta p en buss i knen s lnge. Ja, det var bara att bita ihop. Men vi fick se s otroligt mycket saker p vgen. Man inser inte hur bra man verkligen har det. Ni skulle ha sett hur dom bodde. Mitt ute i knen hade dem byggt som en liten ”glob” av sten. Dr inne bodde dom. Men konstigt nog var det ganska svaltinuti. Men vilket liv, vad gr dom om dagarna egentligen? Det var iaf vldigt hftigt att se. P vgen sg vi ocks lam som hngde upp & ner utanfr restauranger, aldeless blodiga ochsmutstiga. Vem vill tabredviddet?

Nr vi ntligen var framme vid hotellet s tog vi ett kallt sknt dopp i poolen. Efter det s skulle vi rida p dromedarer. Jag ville s grna gra det igen. Men nr vi vl kom dit s fegade lilla jag ur. S Jessica och Andreas fick rida ut i knen sjlva, medan jag och Bjrn gick tillbaka till hotellet och bada igen. Efter den lnga och jobbiga dagen s fick vi ntligen god och mycke mat! Oj vad vi t! Mtta och beltna gick vi sedan upp till vrt rum och somnade p 5 sekunder. Dagen efter skulle vi sjlvklart upp klockan 5. S det var bara att hasa sig upp och snabbt packa det lilla vi hade och ta frukost och sedan ka ivg med bussen igen. Nu var vi pvg till jeepsafari. Och…. detta var nog det mest underbara upplevelsen jag ngonsin haft i hela mitt liv. Det var s sjukt hftigt! Vi kte p SAND mitt ute i knen allts, helt otroligt. Chaffren bad oss att INTE ha bilblte. Vi FLG runt i den bilen m jag sga, vi hll i varandra och bara skrattade samtidigt som vi skrek. Det var stup rakt ner, han bara krde! ” Jag dr nu”- satt jag och tnkte hela tiden. Men herrejsses vas roligt det var! P bilden nedan ser ni bara ett liten uppfrsbacke. Ni skulle ha sett andra sidan. herre min skapare. Rakt ner. Varfr det inte finns foto p det kan ni ju gissa. Man behvde mer n tv hnder att hlla i sig med.

 


Det var s otroligt coolt och roligt. Efter 2 timmars kande i knen kom vi fram till dr dom spelade in Star Wars 4 – 1977. Det var sjukt hftigt att se. Allting var kvar, men dock lite tckt av sant och massa annat. Nu mste jag nstan se filmen igen fr att jag varit dr (: Efter den lnga frden i knen s brjade vi rra oss tillbaka till vr buss igen, och 6 timmars resa vntade till vrt frsta hotell. Men det var end mysigt, vi stannade upp lite d & d och fick se massa olika saker p vgen. Det var riktigt hfigt att ka till Afrika. Men det var s varmt att jag blev aldeless torr i halsen. Resten av veckan s solade och badade vi massor, shoppade som bara den och umgicks. Helt underbar resa, vill utomlands igen! Fr se hur mycket jag har kvar i fickan efter att ha betalat av lskling p min iPhone. Men det har iaf varit helt underbart, hr har ni ngra f bilder (:

I morgon lgger jag upp bild p det jag kpt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.