För mycket.

Hej alla fina.

Jag har haft väldigt mycket att göra. Har varit med mina underbara vänner och varit på farmors begravning och det har varit ganska tufft att gå igenom. Vilket jag inte är fortfarande. Jag är inte på humör att skriva, så jag lägger upp några bilder.

Känner mig fortfarande ganska trasig. Det var jobbigare än jag trodde. Att förlora någon.. någon man älskar och tillhör samma blod. Det är hemskt. Jag kan inte släppa det. Jag vet inte hur jag ska komma på andra tankar. Hur mycket jag än försöker hitta på saker att göra, så kommer det upp och jag sjunker… jag vet inte vad jag behöver, jag vill inte vara ensam iaf..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.