Sprucket hjärta.

Onöödigt att ta upp vad som hänt, men i senare inlägg så skrev jag lite vad som hänt. Men allting kommer bli bra nu. Allting, jag kämpar på. Jag har sån himla tur som har så fantastiska vänner och en del av  min familj, så glad att ni finn, jag älskar er alla. Går inte att beskriva. Men jag är lycklig nu tack vare dem. Åh finner inga ord.. TACK igen allihopa. :)

Nog om detta. För er som är intresserade av denna söta kavaj? Jag har aldrig använt den, men den är hur snygg som helst, men varje gång jag tänkt använda den så passar den inte. Någon som vill köpa den av mig? För 200:- bara :$ Vad jag är snälllll, hihi :D  Storlek 34, men ganska stor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.