Godmorgon

Pyttsn ocks vilken extremt grov ngest jag har just nu. Jag vaknade fr 30 minuter sedan. Inte alls okej. Jag har p dom 30 minuterna hunnit duscha och gjort mig i ordning. Ska snart bege mig in till stan fr att mta mamma och lillasyster. Vi ska kpa SL-kort och ta ute ngonstans.r sjukt hungrig. t ingen ordentlig frukost och ingen lunch. Hoppas det blir donken eller Taco bar, oj vad jag ska feta mig. Nu r det inte lngt kvar tills min fdelsedag. Men jag har fortfarande lika mycket att gra. Jag har pank ocks. Aldrig haft shr lite pengar p kontot. Men s gr det nr man inte kan lra sig att hlla i sina pengar. Men nr jag fr s hg ln blir jag helt galen och vill kpa allt jag ser och rr vid, psykisk sjukdom.. Men men, nu ska jag snart brja rra mig. Ha det super s lnge ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.