Godmorgon

Pyttsån också vilken extremt grov ångest jag har just nu. Jag vaknade för 30 minuter sedan. Inte alls okej. Jag har på dom 30 minuterna hunnit duscha och gjort mig i ordning. Ska snart bege mig in till stan för att möta mamma och lillasyster. Vi ska köpa SL-kort och äta ute någonstans.Är sjukt hungrig. Åt ingen ordentlig frukost och ingen lunch. Hoppas det blir donken eller Taco bar, oj vad jag ska feta mig. Nu är det inte långt kvar tills min födelsedag. Men jag har fortfarande lika mycket att göra. Jag har pank också. Aldrig haft såhär lite pengar på kontot. Men så går det när man inte kan lära sig att hålla i sina pengar. Men när jag får så hög lön blir jag helt galen och vill köpa allt jag ser och rör vid, psykisk sjukdom.. Men men, nu ska jag snart börja röra mig. Ha det super så länge ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.