Det gör fortfarande ont

Vet inte hur jag ska läka mina sår längre, vet inte hur jag ska få stopp på mina tårar. Jag vet inte hur jag ska laga mitt hjärta. Jag vet ingenting. Jag mår fortfarande dåligt, jag försöker bara sopa allting under mattan. Men när jag är i min ensamhet och inte är så aktiv blir jag knäsvag av besvikelse. Jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inte vem jag ska lyssna på, det gör så ont..Jag finner inga ord. Jag tappar bort migsjälv. Men samtidigt så mår jag bra. Jag måste bara försöka lösa det som trycker i hjärtat. Och sluta ignorera att jag innerst inne mår dåligt. Är lycklig att jag har personer som ställer upp så mycket för mig, det gör mig trygg & varm. Men jag ska kämpa, in i det sista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.