Helgen börjar nu.

Onsdagar och Torsdagar är alltid så onödiga. Gör absolut ingenting vettigt. Men jag åkte iallafall in till stan och möta upp min syster. Vi fikade ett tag. Sen shoppade vi lite, jag fick med mig en jacka, kan visa i morgon. Har köpt en väska också & ett par hunters ( svarta/blanka) haha, jag är knäpp, men det var ett kap! Samt ponchon jag har på bilderna Köpte även lite kläder till Pojken min. Nu är jag hemma ( sen länge tillbaka )

Hur skönt som helst att vara ledig varje fredag, det gör så mycket i min vardag. Så mycket jag hinner göra som jag annars aldrig hinner. Jag är hungrig klockan halv 11 på kvällen, inte bra. Men ska nog ta en nattmacka eller någonting för att göra magen glad. Men något som inte är glatt just nu är mina ögon, sitter & gråter till evanescence – My Immortal. Så extremt sorlig. Men man behöver gråta ibland. Det är skönt, som en sten som släpper. Men jag gråter nog för ofta…. Nog om tråkheter. I morgon ska jag ha hur kul som helst min bästa BFF, Maria. Vi ska göra oss fina inför en middag, mot kvällen förstås. Sen ska vi ut. Mer om det i morgon.

Kram på er alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.