Helgen brjar nu.

Onsdagar och Torsdagar r alltid s ondiga. Gr absolut ingenting vettigt. Men jag kte iallafall in till stan och mta upp min syster. Vi fikade ett tag. Sen shoppade vi lite, jag fick med mig en jacka, kan visa i morgon. Har kpt en vska ocks & ett par hunters ( svarta/blanka) haha, jag r knpp, men det var ett kap! Samt ponchon jag har p bilderna Kpte ven lite klder till Pojken min. Nu r jag hemma ( sen lnge tillbaka )

Hur sknt som helst att vara ledig varje fredag, det gr s mycket i min vardag. S mycket jag hinner gra som jag annars aldrig hinner. Jag r hungrig klockan halv 11 p kvllen, inte bra. Men ska nog ta en nattmacka eller ngonting fr att gra magen glad. Men ngot som inte r glatt just nu r mina gon, sitter & grter till evanescence – My Immortal. S extremt sorlig. Men man behver grta ibland. Det r sknt, som en sten som slpper. Men jag grter nog fr ofta…. Nog om trkheter. I morgon ska jag ha hur kul som helst min bsta BFF, Maria. Vi ska gra oss fina infr en middag, mot kvllen frsts. Sen ska vi ut. Mer om det i morgon.

Kram p er alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.