Malin Karlsson

Tankarna bara kom, jag vet inte varför. Hon dök bara upp i mitt huvud. För er som inte vet vem hon var, så var hon en underbar tjej. Världens sötasta lilla ansikte. En tjej med hur glatt hjärta som helst. Alltid glad och spred glädje med sitt leende. Hon är borta. Jag vill int ens räkna hur många år sedan detta hände. Men att fått ha henne i min famn innan det hände, innan hon försdvann, innan jag torkade hennes tårar och sa att allting skulle lösa sig. Jag har fortfarande så dåligt samvete. Jag mår dåligt. Jag visste ingenting då. När jag lämnade henne, trodde jag hon var i säkra armar, men det slutade med att Malin Lämnade oss den natten.  Jag fick reda på det morgonen därpå, jag tappade andan. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, jag hade ingenting att säga, mina tårar fick göra sitt. Hon dyker fortfarande upp i mina tankar. Så svårt för någon som inte varit med om detta att förstå hur jag känner. Finns inte ens en förklring. Det gör så ont. Jag kan inte säga mer än att jag saknar henne och hoppas hon har det bra där uppe, åååh hon som såg upp till mig och ville göra mitt hår så fint. Det går inte att beskriva fy, jag får nog sluta srkiva nu. Blir bara svammel. Men vi alla älskar dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.