Djursholm

Nästa flytt blir Djursholm. Ca 10 minuter härifrån. Samma område nästan. Men större och närmare vattnet. Idag har jag och pojken haft en lugn dag. Vi tog en timmes promenad genom Djursholm. Jösstanes vilka otroliga villor. Men snart är det min tur! Lycklig att jag hittat en kille som vill bo bo samma ställe, samma satt och samma stil. Vi kommer ha det såå bra! Har vi nu också såklart. Men när vårt liv verkligen börjar på riktigt. Ska plugga klart, sen är det ur i verkligheten på riktigt. Då är det han & jag föralltid. Jag är proppmätt…. Vi käkade Tacos, och nu sitter jag och tvingar i mig godis för att det är så gott.. I morgon ska vi äta god mat ute och förmodligen gå på bio. Ska faktiskt kolla nu vad det finns att se, puss mina fina :)

I helgen blir det ingen utgång för mig, men här har ni två låt mina party vänner. Festa åt mig! hihi


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.