Djursholm

Nsta flytt blir Djursholm. Ca 10 minuter hrifrn. Samma omrde nstan. Men strre och nrmare vattnet. Idag har jag och pojken haft en lugn dag. Vi tog en timmespromenadgenom Djursholm. Jsstanes vilka otroliga villor. Men snart r det min tur! Lycklig att jag hittat en kille som vill bo bo samma stlle, samma satt och samma stil. Vi kommer ha det s bra! Har vi nu ocks sklart. Men nr vrt liv verkligen brjar p riktigt. Ska plugga klart, sen r det ur i verkligheten p riktigt. D r det han & jag fralltid. Jag r proppmtt…. Vi kkade Tacos, och nu sitter jag och tvingar i mig godis fr att det r s gott.. I morgon ska vi ta god mat ute och frmodligen g p bio. Ska faktiskt kolla nu vad det finns att se, puss mina fina :)

I helgen blir det ingen utgng fr mig, men hr har ni tv lt mina party vnner. Festa t mig! hihi


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.