Söndag 9 Oktober

Hallå hallå. Jag tror jag börjar få feber. Eller så fryser jag bara. Hoppas inte. Att bli sjuk nu mitt i allt vore ju verkligen perfekt.. Jaja, jag ska kolla på film en stund nu, sen ska jag handla mat. Å bara ta det lugnt. Hittade ett par snygga skor nyss från have2have,.

2 reaktioner på ”Söndag 9 Oktober

  1. Åh har sett dig flera gånger irl, du ser alltid så fräsch och pigg ut. Alltid perfekta kläder och fint smink. Kan inte du visa vad du använder för smink produkter? Själförtroendetvfår verkligen en smäll när man ser dig, speciellt när du satte dig framför mig en gång, ville verkligen säga att du är jättevacker :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.