Testning

Hej igen! Testar att blogga via min iPad just nu. Ska frska lra mig det. Fr d kan jag garantera att jag kommer blogga tusen gnger mer! Just nu s sitter jag och ter godis. Det r ju trotts allt lilllrdag, hihi. Andra super , jag ter godis! Idag har jag pluggat och stdat lite. Frskt mblera om lite och kollar lite mbler p Ikea som skall kpas. Granne som har psykproblem. Han spelar hg musik 5 p morgonen, vilket r fullkomligt normalt enligt honom. Hela tiden hller han p. I stort sett varje dag…. Han kom och knackade(bankade) p idag fr att Bjrn lmnat en lapp tidigare idag. Fast inget namn eller ngonting som kan bevisa att den r frn oss.
Det var inte direkt bra tillflle att ppna. Av privata skl. Jag var i kket och Bjrn i duschen. Han skrev och bankade som en jvla idiot ( urskta mitt sprk ) tv gnger kom han ner. Vem vill ppna d? Jag blev ju livrdd …. Men kommer han i morgon. Ja d, d kommer jag ppna om han knackar/plingar som en normal mnniska. Och d mina vnner kommer jag inte att vara trevlig :) s sjukt omogen granne man kan ha. Han jvlas hela tiden. Hoppar och stampar i golvet och spelar s hg musik att det vggarna skakar…. Kan ni tnka er????
Aja, nog om jobbiga strda grannar…..
Ska fortstta kolla klart p Troja. Sen blir det hopp in i sng. Godnatt p er.

20111013-002334.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.