Testning

Hej igen! Testar att blogga via min iPad just nu. Ska försöka lära mig det. För då kan jag garantera att jag kommer blogga tusen gånger mer! Just nu så sitter jag och äter godis. Det är ju trotts allt lilllördag, hihi. Andra super , jag äter godis! Idag har jag pluggat och städat lite. Försökt möblera om lite och kollar lite möbler på Ikea som skall köpas. Granne som har psykproblem. Han spelar hög musik 5 på morgonen, vilket är fullkomligt normalt enligt honom. Hela tiden håller han på. I stort sett varje dag…. Han kom och knackade(bankade) på idag för att Björn lämnat en lapp tidigare idag. Fast inget namn eller någonting som kan bevisa att den är från oss.
Det var inte direkt bra tillfälle att öppna. Av privata skäl. Jag var i köket och Björn i duschen. Han skrev och bankade som en jävla idiot ( ursäkta mitt språk ) två gånger kom han ner. Vem vill öppna då? Jag blev ju livrädd …. Men kommer han i morgon. Ja då, då kommer jag öppna om han knackar/plingar som en normal människa. Och då mina vänner kommer jag inte att vara trevlig :) så sjukt omogen granne man kan ha. Han jävlas hela tiden. Hoppar och stampar i golvet och spelar så hög musik att det väggarna skakar…. Kan ni tänka er????
Aja, nog om jobbiga störda grannar…..
Ska fortsätta kolla klart på Troja. Sen blir det hopp in i säng. Godnatt på er.

20111013-002334.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.