Tillbaka

Nu har jag återhämtat mig ordentligt. Kryssningen var helt otrolig! Fanns dock saker jag skulle vilja ha undvikit. Väldigt äckligt folk. Fy, det var första och sista gången jag åkte på en sådan kryssning. Kul var det ja, men detta räcker för mig. Nästa gång blir det en lite mer lugnare kryssning. Märkte knappt att jag var på en båt, vilket var trist haha. Men vi hade som sagt hur kul som helst, å det bästa av allt var sviten, där vi nästan spenderade mest tid. Nu vill jag aldrig mer bo i en liten fjärt hytt. Hur som helst. Vi tog nästan inga bilder… tyvärr.. Men här är två stycken. Känner just nu för att gå ut, men tvek på den.. .:/

3 reaktioner på ”Tillbaka

  1. Vad förväntat du dig egentligen av att åka på kryssning? ALLA vet att det bara är drägg på såna båtar!!?? Det kan väl omöjligt komma som en nyhet??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.