Tillbaka

Nu har jag terhmtat mig ordentligt. Kryssningen var helt otrolig! Fanns dock saker jag skulle vilja ha undvikit. Vldigt ckligt folk. Fy, det var frsta och sista gngen jag kte p en sdan kryssning. Kul var det ja, men detta rcker fr mig. Nsta gng blir det en lite mer lugnare kryssning. Mrkte knappt att jag var p en bt, vilket var trist haha. Men vi hade som sagt hur kul som helst, det bsta av allt var sviten, dr vi nstan spenderade mest tid. Nu vill jag aldrig mer bo i en liten fjrt hytt. Hur som helst. Vi tog nstan inga bilder… tyvrr.. Men hr r tv stycken. Knner just nu fr att g ut, men tvek p den.. .:/

3 reaktioner på ”Tillbaka

  1. Vad frvntat du dig egentligen av att ka p kryssning? ALLA vet att det bara r drgg p sna btar!!?? Det kan vl omjligt komma som en nyhet??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.