Orkar inte sga ”frlt” hela tiden

Jag bloggar nr jag knner fr det. Nmnde ocks i tidigare inlgg att jag har haft mycket att Gra senaste dagarna. Jag vill blogga mer. jag kan faktiskt lova att skrpa mig. Men det vore ocks kul om ni kunde skriva vad ni vill veta, hjlpa mig p traven och ge lite tipps. Att blogga r inte min starkaste sida :$
Hur som helst , kan inte sova som vanligt. Ligger i sngen och tnker p livet. Knner mig stressad p ngot stt. Bara jag som knner s?
Jag behver inte vara stressad egentligen. Men det kommer end. Alla ondiga tankar som gr att jag ligger och vrider p mig i sngen i flertal timmar. Varfr? Kan inte slappna av. Vad r det jag behver egentligen? r det ngot som fattas i mitt liv? Vad hller jag p med? Mnga frgor stlls, och jag har inget svar. S ondigt men end ndvndigt. Jag frsker hitta nig sjlv. Ja vet inte vem jag r. Men jag frsker hitta, s gott jag kan….
I morgon r det jobb ocks. Hur ska jag orka st i kassan och va trevlig nr jag inte fr ngon smn?…. … S typiskt. Funkar smnpiller? Lter lite obehagligt. Tnk om jag inte vaknar p flera timmar?

20111107-022854.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.