Orkar inte säga ”förlåt” hela tiden

Jag bloggar när jag känner för det. Nämnde också i tidigare inlägg att jag har haft mycket att Göra senaste dagarna. Jag vill blogga mer. Å jag kan faktiskt lova att skärpa mig. Men det vore också kul om ni kunde skriva vad ni vill veta, hjälpa mig på traven och ge lite tipps. Att blogga är inte min starkaste sida :$
Hur som helst , kan inte sova som vanligt. Ligger i sängen och tänker på livet. Känner mig stressad på något sätt. Bara jag som känner så?
Jag behöver inte vara stressad egentligen. Men det kommer endå. Alla onödiga tankar som gör att jag ligger och vrider på mig i sängen i flertal timmar. Varför? Kan inte slappna av. Vad är det jag behöver egentligen? Är det något som fattas i mitt liv? Vad håller jag på med? Många frågor ställs, och jag har inget svar. Så onödigt men endå nödvändigt. Jag försöker hitta nig själv. Ja vet inte vem jag är. Men jag försöker hitta, så gott jag kan….
I morgon är det jobb också. Hur ska jag orka stå i kassan och va trevlig när jag inte får någon sömn?…. Åååå… Så typiskt. Funkar sömnpiller? Låter lite obehagligt. Tänk om jag inte vaknar på flera timmar?

20111107-022854.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.