Brjar trttna ordentligt

p Sverige.. Jag vill verkligen inte bo hr, knns inte som att jag hr hemma, i varken miljn eller klimatet. Har velat flytta utomlands sen jag var liten. Knns som att jag borde flja min magknsla och gra det. Med mig tar jag min pojkvn. Om vi trivs vet man aldrig. Men nr jag har gjort mitt i Sverige ker jag dvs: Ta Studenten , ta krkort, jobba ngot r, kanske mer. Om ca 2 r kanske jag drar. Det beror p. Men jag kommer att vara vl frberedd. Det r en drm som jag inte kan sluta tnka p. Los Angeles blir mitt nya hem nr jag r redo. Men man vet aldrig vad som kan hnda p vgen. Kommer dock aldrig ngonsin ndra mig, vill fortfarande mer n allt annat flytta dit. Och eftersom jag drmt om det sedan flera r tillbaka s r det ganska s osannolikt att den bara kommer att ges upp bara sdr. Det jobbigaste av allt r att lmna familjen och vnnerna. Men jag vet att dom alltid finns dr. Fr jag dds hemlngtan kommer jag tillbaka, det lovar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.