Börjar tröttna ordentligt

på Sverige.. Jag vill verkligen inte bo här, känns inte som att jag hör hemma, i varken miljön eller klimatet. Har velat flytta utomlands sen jag var liten. Känns som att jag borde följa min magkänsla och göra det. Med mig tar jag min pojkvän. Om vi trivs vet man aldrig. Men när jag har gjort mitt i Sverige åker jag dvs: Ta Studenten , ta körkort, jobba något år, kanske mer. Om ca 2 år kanske jag drar. Det beror på. Men jag kommer att vara väl förberedd. Det är en dröm som jag inte kan sluta tänka på. Los Angeles blir mitt nya hem när jag är redo. Men man vet aldrig vad som kan hända på vägen. Kommer dock aldrig någonsin ändra mig, vill fortfarande mer än allt annat flytta dit. Och eftersom jag drömt om det sedan flera år tillbaka så är det ganska så osannolikt att den bara kommer att ges upp bara sådär. Det jobbigaste av allt är att lämna familjen och vännerna. Men jag vet att dom alltid finns där. Får jag döds hemlängtan kommer jag tillbaka, det lovar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.