ORKAR INTE MED MIN MAGE…

Jag har jmt ont och mr illa till och frn hela tiden. St pgtt ganska lnge nu. Kan vara lakttos.. Mste g och kolla. Idag var jag i stan med Cecilia och Caroline och t p Friday’s OM jag r mtt!! Blev att glas vin till det och avslutades med en drink. Efter det kte Caroline hem, vilket jag ocks borde gjort. Men jag och Cecilia fick fr oss att g till wooken. S dr satt vi till 10 tiden och drack. Sen kte jag hem och mtts upp pojken. Vi har kollat p film. tit igen och nu ska vi sova…. Eller han sover redan. Men jag kan ju inte. Som vanligt. Eftersom min mage inte vill samarbeta….

20111117-020812.jpg

20111117-021051.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.