ORKAR INTE MED MIN MAGE…

Jag har jämt ont och mår illa till och från hela tiden. St pågått ganska länge nu. Kan vara lakttos.. Måste gå och kolla. Idag var jag i stan med Cecilia och Caroline och åt på Friday’s OM jag är mätt!! Blev att glas vin till det och avslutades med en drink. Efter det åkte Caroline hem, vilket jag också borde gjort. Men jag och Cecilia fick för oss att gå till wooken. Så där satt vi till 10 tiden och drack. Sen åkte jag hem och mötts upp pojken. Vi har kollat på film. Ätit igen och nu ska vi sova…. Eller han sover redan. Men jag kan ju inte. Som vanligt. Eftersom min mage inte vill samarbeta….

20111117-020812.jpg

20111117-021051.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.