FRÅN GLÄDJE TILL SORG

Dagen började väldigt bra, jag vaknade för en gångs skull innan tolv. Klockan var faktiskt ställd på 10:00 och jag var uppe ur sängen på  5minuter. Städade och gjorde mig i ordning i två timmar. Sen åkte jag i till Gamla Stan och Lunchade med pojken. Efter deT gick jag till mitt (kanske) nya jobb och presenterade mig, gick suveränt! Ska tillbaka i morgon. Efter det tog jag en promenad från gamla stan till centralen, och oj vad mysigt det var att gå drottningatan enda från starten, helt ensam, förutom att jag pratade med mamma hela vägen. Hittade en massa fina saker på vägen! Köpte en present till pojken som fyller år i morgon sen åkte jag till Mörby för att handla en massa mat, därefter hem igen, bakat tårta och kollat på film. Nu ska jag värma chocklad och banan i ugnen till mig och pojken. Det var allt bra som hände.. Nu till det mindre roliga. Vår underbara finaste lilla fis Elsa gick bort idag. Ååååh, att man kan gråta så mycket för en sån här liten sak, usch så hemsk :( VILA I FRID FINA ELSA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.