FRN GLDJE TILL SORG

Dagen brjade vldigt bra, jag vaknade fr en gngs skull innan tolv. Klockan var faktiskt stlld p 10:00 och jag var uppe ur sngen p 5minuter. Stdade och gjorde mig i ordning i tv timmar. Sen kte jag i till Gamla Stan och Lunchade med pojken. Efter deT gick jag till mitt (kanske) nya jobb och presenterade mig, gick suvernt! Ska tillbaka i morgon. Efter det tog jag en promenad frn gamla stan till centralen, och oj vad mysigt det var att g drottningatan enda frn starten, helt ensam, frutom att jag pratade med mamma hela vgen. Hittade en massa fina saker p vgen! Kpte en present till pojken som fyller r i morgon sen kte jag till Mrby fr att handla en massa mat, drefter hem igen, bakat trta och kollat p film. Nu ska jag vrma chocklad och banan i ugnen till mig och pojken. Det var allt bra som hnde.. Nu till det mindre roliga. Vr underbara finaste lilla fis Elsa gick bort idag. h, att man kan grta s mycket fr en sn hr liten sak, usch s hemsk :( VILA I FRID FINA ELSA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.