HEJ FINISAR

Jag brjar bli knpp. Men ibland brukar jag drmma om vad jag ska blogga om. Haha, kommer alltid p bra saker nr jag vl lagt huvudet p kudden och stng gonen. Och en grej som kom upp i mitt huvud var bland annat det hr:
Jag har i stort sett sedan jag var en liten bebis ftt det jag pekat p. Vldigt ofta. Kanske inte jmt. Men efter ngra tjat s brukade jag f min vilja igenom. Vilket det tyvrr r idag ocks. Det hr handlar verkligen inte om att skryta. Det handlar om att jag och kanske andra med samma ”problem” mste inse hur verkligheten r. Men som sagt, jag har varit glad och lycklig nr jag ftt det jag ville ha. Men idag r det inte s. I brjan gjorde det mig helt galen och jag blev jmt grinig,sur och irriterad. Sen brjade jag tnka efter, vad hller jag p med? Jag ”grter” fr en jacka jag inte fr. Men jag r ju van att f som jag vill, vad har hnt? Jo, jag har flyttat hemifrn. Jag blev choklad och konstig i huvudet. Men det drjde inte lnge frens jag insg hur sjukt dyrt det r att flytta hemifrn. Mer n halva lnen gr t rkningar och bostaden. Och jag har vrldens tur som har en geners pojkvn som tcker det fr mig. Eftersom jag fortfarande pluggar och inte har ngot deltidsjobb. Men det lilla jag fr i mnaden ger jag till honom. Och det sved fr mig i brjan. Men nu har jag insett att det gr mig glad istllet. Att jag kan bidra med ngot iaf. Livet r inte en dans p rosor. Man mste klara koreografin frst. Men jag ska absolut inte klaga. Jag har haft/har vldigt genersa frldrar. Men dom har kanske varit lite fr snlla. Sger absolut inte att det r deras fel. Men det r ju drfr jag blev som jag blev ett tag, innan jag d sjlv upptckte att jag r dum i huvudet. Men ja, s tnk p det ni som ska flytta hemifrn. Det kostar. Mer n man tror. Mat r dyrast ….. Men jag r s stolt ver mig sjlv nr jag tjnar mina egna pengar och ibland kan kpa dom dr dyra vskorna, skorna och jackorna ja allting jag vill ha! D knner jag mig vrd dem. Men som sagt. S kan man inte alltid kpa s dyra saker. Man fr bra njd med det man har s lnge. Eller hur?:) kram p er! Stll grna frgor om ni vill veta mer! Jag svarar grna :)

20111130-213041.jpg

6 reaktioner på ”HEJ FINISAR

  1. Det r ett helvette att flytta hemifrn, bara med mina utgifter jag har nu s kommer jag leva p marginalerna :P

  2. Jag tog studenten fr tv r sedan drygt och har hamnat i samma gamla mnster.( Jag frsker f ett arbete men mnga arbetsgivare sker ngon med mycket mer erfarenhet och jag vet inte vilka jobb jag ska ska, Jag har ingen fantasi). Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag klttrar snart p vggarna. Du verkar f varenda jobb som du sker, jag tror att ditt utseende bidrar till denna framgng ven om det inte r allt. Har du ngot rd? Vad hade du gjort om du var i min sits? Jag har INGA kontakter…Har frskt provat p alla mjligheter…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.