HEJ FINISAR

Jag börjar bli knäpp. Men ibland brukar jag drömma om vad jag ska blogga om. Haha, kommer alltid på bra saker när jag väl lagt huvudet på kudden och stäng ögonen. Och en grej som kom upp i mitt huvud var bland annat det här:
Jag har i stort sett sedan jag var en liten bebis fått det jag pekat på. Väldigt ofta. Kanske inte jämt. Men efter några tjat så brukade jag få min vilja igenom. Vilket det tyvärr är idag också. Det här handlar verkligen inte om att skryta. Det handlar om att jag och kanske andra med samma ”problem” måste inse hur verkligheten är. Men som sagt, jag har varit glad och lycklig när jag fått det jag ville ha. Men idag är det inte så. I början gjorde det mig helt galen och jag blev jämt grinig,sur och irriterad. Sen började jag tänka efter, vad håller jag på med? Jag ”gråter” för en jacka jag inte får. Men jag är ju van att få som jag vill, vad har hänt? Jo, jag har flyttat hemifrån. Jag blev choklad och konstig i huvudet. Men det dröjde inte länge förens jag insåg hur sjukt dyrt det är att flytta hemifrån. Mer än halva lönen går åt räkningar och bostaden. Och jag har världens tur som har en generös pojkvän som täcker det för mig. Eftersom jag fortfarande pluggar och inte har något deltidsjobb. Men det lilla jag får i månaden ger jag till honom. Och det sved för mig i början. Men nu har jag insett att det gör mig glad istället. Att jag kan bidra med något iaf. Livet är inte en dans på rosor. Man måste klara koreografin först. Men jag ska absolut inte klaga. Jag har haft/har väldigt generösa föräldrar. Men dom har kanske varit lite för snälla. Säger absolut inte att det är deras fel. Men det är ju därför jag blev som jag blev ett tag, innan jag då själv upptäckte att jag är dum i huvudet. Men ja, så tänk på det ni som ska flytta hemifrån. Det kostar. Mer än man tror. Mat är dyrast ….. Men jag är så stolt över mig själv när jag tjänar mina egna pengar och ibland kan köpa dom där dyra väskorna, skorna och jackorna ja allting jag vill ha! Då känner jag mig värd dem. Men som sagt. Så kan man inte alltid köpa så dyra saker. Man får bra nöjd med det man har så länge. Eller hur?:) kram på er! Ställ gärna frågor om ni vill veta mer! Jag svarar gärna :)

20111130-213041.jpg

6 reaktioner på ”HEJ FINISAR

  1. Det är ett helvette att flytta hemifrån, bara med mina utgifter jag har nu så kommer jag leva på marginalerna :P

  2. Jag tog studenten för två år sedan drygt och har hamnat i samma gamla mönster.( Jag försöker få ett arbete men många arbetsgivare söker någon med mycket mer erfarenhet och jag vet inte vilka jobb jag ska söka, Jag har ingen fantasi). Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag klättrar snart på väggarna. Du verkar få varenda jobb som du söker, jag tror att ditt utseende bidrar till denna framgång även om det inte är allt. Har du något råd? Vad hade du gjort om du var i min sits? Jag har INGA kontakter…Har försökt provat på alla möjligheter…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.