TJEJER – och KANSKE KILLAR?

Nr jag gick i 8-9 minns inte riktigt. S lnade vi tjejer i klassen varandras smink hela tiden. Efter gymnastiken, innan fester osv. Efter ett tag brjade jag f massa finnar frn ingenstans! Hur mnga som helst! Blev helt galen eftersom jag alltid haft sn fin och ren hud. Finnarna blev vrre och vrre, och jag kan inte hlla bort fingrarna, s jag klmde och klmde. Efter ngra dagar blev dem bara strre och strre. Tillslut fick jag GIGANTISKA utslag i hela ansiktet! Det var varigt och skorpor och otroligt smittsamt. Fick nya hela tiden ver hela ansiktet. Jag kunde bokstavligen inte visa mig ute bland folk p mer n 2 mnader. S jag hade ”hemskola” ett tag. Det var s fruktansvrt hemsk och jag grt varje dag. Jag sg ut som ett monster!!! Eter det lnade jag ALDRIG ut mitt smink igen! Efter 2mnaderna var utslagen rligen borta och man hade blivit stamning p sjukhuset och jag var nu tillbaka i skolan. D min kompis berttar att hon haft dessa utslag nyligen. Och gissa vem jag hade lnat ute mitt puder till p idrotten? SUCK * varfr jag tar upp detta r fr att jag trodde det skulle hnda igen. Har varit slarvig och fr
Snll och lnat ut mitt smink igen. Fick lite utslag och hll p att svimma!! S nu kommer jag ALDRIG ngonsin lna ut mitt smink igen. S mycket bassiler! LNA ALDRIG UT DITT SMINK!!!! Detta anvnder jag i mitt ansikte varje dag och r hur bra som helst. Tvttar mitt ansikte med sminkbortagningsmedel och skrubbar inland bort dd hud med en skrubbhandske. Anvnder ocks skrubbkrm och vill hlla mig s ren som mjligt!

20111130-232422.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.