TJEJER – och KANSKE KILLAR?

När jag gick i 8-9 minns inte riktigt. Så lånade vi tjejer i klassen varandras smink hela tiden. Efter gymnastiken, innan fester osv. Efter ett tag började jag få massa finnar från ingenstans! Hur många som helst! Blev helt galen eftersom jag alltid haft sån fin och ren hud. Finnarna blev värre och värre, och jag kan inte hålla bort fingrarna, så jag klämde och klämde. Efter några dagar blev dem bara större och större. Tillslut fick jag GIGANTISKA utslag i hela ansiktet! Det var varigt och skorpor och otroligt smittsamt. Fick nya hela tiden över hela ansiktet. Jag kunde bokstavligen inte visa mig ute bland folk på mer än 2 månader. Så jag hade ”hemskola” ett tag. Det var så fruktansvärt hemsk och jag grät varje dag. Jag såg ut som ett monster!!! Eter det lånade jag ALDRIG ut mitt smink igen! Efter 2månaderna var utslagen ärligen borta och man hade blivit stamning på sjukhuset och jag var nu tillbaka i skolan. Då min kompis berättar att hon haft dessa utslag nyligen. Och gissa vem jag hade lånat ute mitt puder till på idrotten? SUCK * varför jag tar upp detta är för att jag trodde det skulle hända igen. Har varit slarvig och för
Snäll och lånat ut mitt smink igen. Fick lite utslag och höll på att svimma!! Så nu kommer jag ALDRIG någonsin låna ut mitt smink igen. Så mycket bassiler! LÅNA ALDRIG UT DITT SMINK!!!! Detta använder jag i mitt ansikte varje dag och är hur bra som helst. Tvättar mitt ansikte med sminkbortagningsmedel och skrubbar inland bort död hud med en skrubbhandske. Använder också skrubbkräm och vill hålla mig så ren som möjligt!

20111130-232422.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.