JOBB

Vill man s kan man. Jag Har inte jobbat s mycket som det verkar som. Jag har bara jobbat p olika jobb men korta perioder. Jag sommarjobbar varje sommar och ibland d&d. Men att plugga 5 dagar i veckan och jobba samtidigt r tufft. Det gller att ha bra sjlvfrtroende och hlla sig pigg varje dag. Fr en som studerar och vill jobba samtidigt s mste ni tnka p att kunna strukturera upp arbetet och plugget p varsitt hll. Utan att det krockar och blir fr mycket. Att ha helgjobb r extremt sknt nr man pluggar. Bara en extra 1000lapp hjlper vldigt mycket fr en student. Om ni knner att det blir fr mycket p en gng, hll d ut! Ha inte brttom. Vnta tills ni tagit studenten. S kan ni gna Er t plugget mer. Fr Er som precis tagit studenten. En del vill inte ska jobb alls. Och en del vill ha ett direkt! Mitt tipps r d att ska jobb kanske ngra mnader innan studenter gr ut. Fr d vill nstan alla ska och det blir svrare att f ett. Men varje gng jag sker jobb s tnker jag noga p: Att skriva ett ordentligt CV med kortfattade men meningsfulla ord. Jag gr in i s mnga butiker jag kan och kastar mig nstan fram och presenterar mig med ett ordentligt handtag och ett enormt leende med en hgljudd rst. Oftast fr jag trffa cheferna p en gng och fr en intervjun. Mitt sjlvfrtroende hjdes extremt nr jag en gng fick ett jobb direkt efter jobb intervjuv. Man ska ALDRIG ge upp! Kl dig rent och frscht och se s naturlig ut du bara kan. Utseendet spelar ”tyvrr” vldigt stor roll. Om du gr in med mjukisbyxor och keps till en intervju kommer dom skert neka dig pga kldsel. Tyvrr r det s idag. Men bara att acceptera. Bit ihop!! Leta leta leta!! Stll grna fler djupare frgor. Jag svarar med s bra svar jag kan! P.S. KONTAKTER R BRA ATT HA , s frga frldrar,kompisar, slkten ja alla du kan! Man mste vga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.