FALSKA

Otroligt vad mnga falska mnniskor jag har omkring mig. Att jag har varit s blind r pinsamt , fr mig. Men nu rcker det, jag tar ingen skit! Jag ska iaf frska f ut ngot av mitt liv n att vara falsk och g miste om det positiva i livet. Riktiga och trogna vnner har jag vldigt f av, men hellre det n flera falska, som jag nu tidigare haft, usch jag blir s sjukt cklad. Jag r s arg just nu, inte bara p det. Allting, jag r bara allmnt grinig. Men nog om det, ingen ska f svika mig lngre. Mste hlla tyst och verkligen hlla mig till mina riktiga vnner, fr det tar inte lng tid innan dom sviker. Man tror att man hittat ngon man kan lita p och s fr man en kniv i ryggen, fyfan…. n nu r jag fr trtt.. godnatt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.