FALSKA

Otroligt vad många falska människor jag har omkring mig. Att jag har varit så blind är pinsamt , för mig. Men nu räcker det, jag tar ingen skit! Jag ska iaf försöka få ut något av mitt liv än att vara falsk och gå miste om det positiva i livet. Riktiga och trogna vänner har jag väldigt få av, men hellre det än flera falska, som jag nu tidigare haft, usch jag blir så sjukt äcklad. Jag är så arg just nu, inte bara på det. Allting, jag är bara allmänt grinig. Men nog om det, ingen ska få svika mig längre. Måste hålla tyst och verkligen hålla mig till mina riktiga vänner, för det tar inte lång tid innan dom sviker. Man tror att man hittat någon man kan lita på och så får man en kniv i ryggen, fyfan…. nä nu är jag för trött.. godnatt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.