ÄR VÄLDIGT GLAD

Man har sina upp& ner gångar. Just nu mår jag extremt bra. Allting börjar verkligen att vända. Löser allt på egen hand och det är det bästa sättet. Är såå glad! Har lyckats så underbart bra i skolan, trodde jag aldrig om migsjälv! Jag har en studentklänning som glittrar mer än glitter, och den är värd var enda krona!!!!! Mössan är beställd sedan länge tillbaka. Jag har hittat en klänning till skivan. jag har biljetter till skivan också, mina biljetter måste fyllas på och jag bara lyser av glädje! Summerburst efter studenten med bästa tjejerna! Åh! Happy Giiirl!

En reaktion på ”ÄR VÄLDIGT GLAD

  1. Det skulle vara helt fantastiskt om du ville säga var du köpt denna studentklänning! Ska ta studenten till sommaren och bara måste ha den här :-D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.