R VLDIGT GLAD

Man har sina upp& ner gngar. Just nu mr jag extremt bra. Allting brjar verkligen att vnda. Lser allt p egen hand och det r det bsta sttet. r s glad! Har lyckats s underbart bra i skolan, trodde jag aldrig om migsjlv! Jag har en studentklnning som glittrar mer n glitter, och den r vrd var enda krona!!!!! Mssan r bestlld sedan lnge tillbaka. Jag har hittat en klnning till skivan. jag har biljetter till skivan ocks, mina biljetter mste fyllas p och jag bara lyser av gldje! Summerburst efter studenten med bsta tjejerna! h! Happy Giiirl!

En reaktion på ”R VLDIGT GLAD

  1. Det skulle vara helt fantastiskt om du ville sga var du kpt denna studentklnning! Ska ta studenten till sommaren och bara mste ha den hr :-D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.