SOM ETT LITET BARN

Vaknade pigg för ungefär 10 minuter sedan. Trodde klockan var – ”Dags att gå upp” , men icke icke. Klockan är halv tre fjärt apa… Fy bövelen, kan inte somna om nu för att jag är så barnsligt rädd och kissnödig som bara den! Känner mig som 4år som måste väcka mamma och pappa för att gå på toa. Men jag tror faktiskt jag blir tvungen att väcka Björn :( dumma filmer han lurar i mig … Hoppas ni har det bra där hemma. I morgon ska vi ut i backen. Å jag lär ju ramla i liften som vanligt… Fy så pinsamt. Har gjort det en gång och kommer säkerligen göra det ennu en gång. Så se upp alla. För här kommer nybörjaren för andra gången …!

20111230-023716.jpg
Visst ser den lockande ut? En av alla 50 Cupkakes vi gjorde och stolt fotograf är jag,! Mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.