STILL ON FIRE.

Har fortfarande feber tyvärr. Men näsan rinner inte lika mycket, skönt! Det blev inga skidor. Blev att kasta pengarna i sjön. Men mig gör det ingenting, jag kan  inte ens åka. Lika bra så jag slipper skämma ut mig. Men vi hade mysigt i allafall. Andreas ville åka, men jag och Björn gick på minispa. Väldigt skönt, känner mig som en ny människa. Fick en cool mössa av älskling, häftiga färger! Björn och Andreas är och bokar/köper biljetter inför morgondagen då det nya året ska firas. Ska inte ha för höga förväntningar, men att se raketer från toppens topp är inte helt fel. Är brun som en Chokladkaka fortfarande och håret är nyblonderat och fräscht!

2 reaktioner på ”STILL ON FIRE.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.