STILL ON FIRE.

Har fortfarande feber tyvrr. Men nsan rinner inte lika mycket, sknt! Det blev inga skidor. Blevatt kasta pengarna i sjn. Men mig gr det ingenting, jag kan inte ens ka. Lika bra s jag slipper skmma ut mig. Men vi hade mysigt i allafall. Andreas ville ka, men jag och Bjrn gick p minispa. Vldigt sknt, knner mig som en ny mnniska. Fick en cool mssa av lskling, hftiga frger! Bjrn och Andreas r och bokar/kper biljetter infr morgondagen d det nya ret ska firas. Ska inte ha fr hga frvntningar, men att se raketer frn toppens topp r inte helt fel. r brun som en Chokladkaka fortfarande och hret rnyblonderatochfrscht!

2 reaktioner på ”STILL ON FIRE.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.