EN TANKE…

Jag älskar att kolla andras bloggar. Kan bläddra igenom flera flera sidor. Men jag kollar oftast bara på bilderna. Och om jag snabbt ser något vettigt/intressant. Helt sjukt egentligen , vad stort det har blivit. Att man kan bli en av Sveriges största bloggare så lätt och på ett sånt ”töntigt” sätt att bli känd på egentligen. Dom flera bloggarna vi har i Sverige skriver inte så vettiga saker Egentligen? Vi följer bara en massa Svenssons vanliga liv. Dom skriver om saker vi gör varje dag , resor, kläder mm.. Visst det är underhållande att läsa, till en viss del. Jag förstår varför dom bloggar, det gör jag, för jag tycker själv att det är både skönt och roligt på något sätt. Som en dagbok. Och nå ut till andra. Men jag skulle aldrig vilja bli känd genom en blogg. Vill hellre göra något meningsfullt, något som inte har med internet att göra. Och definitivt inte i Sverige. Jag skulle kunna tjäna på bloggen, bli känd osv. Men jag vill inte att folk ska peka på mig på stan, skriva kommentarer osv.. Jag skulle inte klara av det för 5 öre. Jag har det nog redan nu med att folk glor som om dom aldrig sett en människa. Jag kan också kolla på folk , MEN man kan kolla och så kan man kolla..(glo) Men detta inlägg menar jag inte att jag är avundsjuka på våra svenska bloggare. Absolut inte, tvärt om. Roligt för dem, men jag menar bara…? Varför läser vi dem egentligen? Skriver dom verkligen så viktiga saker? Vissa har faktiskt lyckas! Men dem flesta ser ut som något i den här stilen – ” ååh jag är så trött idag , orkar inte handla” – ” blev så full igår, var på typ 6 ställen igår” – ” jag har värsta hemlisen, men kan inte berätta”
Ni kanske förstår vad jag vill komma fram till. Jag är lika ”dum” som er. För jag läser dom. Men dem ger mig inte direkt någon motivation eller något liknande. Är det någon som har en blogg eller vet någon annan som kanske är mer intressant att läsa? Skriv!! Älskar att hitta nya! Kram på er!

20120106-022414.jpg

3 reaktioner på ”EN TANKE…

  1. Jag tror att man läser för att drömma sig bort, vissa har ett liv som man bara drömmer om, som man inte kan föreställa sig hur det skulle vara.Alltså sen dem stora bloggare(Paow, Dessie, Blondinbella) har unga tjejer följt sen dem hängde på grönan och startade grönan crew eller när dem hände på elverket.Jag tror inte att dem hade blivit kända annars.Sen majoriteten av deras läsare är, unga tjejer av alla dess slag som behöver någon att se upp till någon. Det spelar egentligen inte roll vad dem skriver om, det är några som man har följt hela sitt liv.(Åtminstonde jag?) Har följt olika bloggare så länge jag kan minnas. Dem behöver inte riktigt skriva något ”värdefullt” för att man ska läsa utan man läser bara för att det är dem och dem tjänar pengar på att vi läser om dem.Precis som amerikanska skådisar, så gillar vi att läsa skvaller om dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.