EN TANKE…

Jag lskar att kolla andras bloggar. Kan blddra igenom flera flera sidor. Men jag kollar oftast bara p bilderna. Och om jag snabbt ser ngot vettigt/intressant. Helt sjukt egentligen , vad stort det har blivit. Att man kan bli en av Sveriges strsta bloggare s ltt och p ett snt ”tntigt” stt att bli knd p egentligen. Dom flera bloggarna vi har i Sverige skriver inte s vettiga saker Egentligen? Vi fljer bara en massa Svenssons vanliga liv. Dom skriver om saker vi gr varje dag , resor, klder mm.. Visst det r underhllande att lsa, till en viss del. Jag frstr varfr dom bloggar, det gr jag, fr jag tycker sjlv att det r bde sknt och roligt p ngot stt. Som en dagbok. Och n ut till andra. Men jag skulle aldrig vilja bli knd genom en blogg. Vill hellre gra ngot meningsfullt, ngot som inte har med internet att gra. Och definitivt inte i Sverige. Jag skulle kunna tjna p bloggen, bli knd osv. Men jag vill inte att folk ska peka p mig p stan, skriva kommentarer osv.. Jag skulle inte klara av det fr 5 re. Jag har det nog redan nu med att folk glor som om dom aldrig sett en mnniska. Jag kan ocks kolla p folk , MEN man kan kolla och s kan man kolla..(glo) Men detta inlgg menar jag inte att jag r avundsjuka p vra svenska bloggare. Absolut inte, tvrt om. Roligt fr dem, men jag menar bara…? Varfr lser vi dem egentligen? Skriver dom verkligen s viktiga saker? Vissa har faktiskt lyckas! Men dem flesta ser ut som ngot i den hr stilen – ” h jag r s trtt idag , orkar inte handla” – ” blev s full igr, var p typ 6 stllen igr” – ” jag har vrsta hemlisen, men kan inte bertta”
Ni kanske frstr vad jag vill komma fram till. Jag r lika ”dum” som er. Fr jag lser dom. Men dem ger mig inte direkt ngon motivation eller ngot liknande. r det ngon som har en blogg eller vet ngon annan som kanske r mer intressant att lsa? Skriv!! lskar att hitta nya! Kram p er!

20120106-022414.jpg

3 reaktioner på ”EN TANKE…

  1. Jag tror att man lser fr att drmma sig bort, vissa har ett liv som man bara drmmer om, som man inte kan frestlla sig hur det skulle vara.Allts sen dem stora bloggare(Paow, Dessie, Blondinbella) har unga tjejer fljt sen dem hngde p grnan och startade grnan crew eller nr dem hnde p elverket.Jag tror inte att dem hade blivit knda annars.Sen majoriteten av deras lsare r, unga tjejer av alla dess slag som behver ngon att se upp till ngon. Det spelar egentligen inte roll vad dem skriver om, det r ngra som man har fljt hela sitt liv.(tminstonde jag?) Har fljt olika bloggare s lnge jag kan minnas. Dem behver inte riktigt skriva ngot ”vrdefullt” fr att man ska lsa utan man lser bara fr att det r dem och dem tjnar pengar p att vi lser om dem.Precis som amerikanska skdisar, s gillar vi att lsa skvaller om dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.