SOL & ARG

Kan verkligen inte släppa att någon av mina VÄNNER har alltså snott en av mina VS bhar!!!! Min absoluta favorit också! Självklart just den! Hade det varit en vanlig från hennes eller liknande hade jag inte brytt mig ett skit!!! Men det är för fan en Victoria’à Secret!!!! Ursäkta språket! Men jag kan inte sluta vara arg/irriterad och ledsen.. Vem fan gör så mot mig? :'(

20120106-112920.jpg

4 reaktioner på ”SOL & ARG

  1. Dålig stil, men du kan nog köpa en ny.Häng inte läpp! Ett råd? Rensa bland dina vänner. Umgås bara med människor som ger dig något tillbaka. (Som inte tar energi från dig)

  2. Vem snor saker från sina vänner? Då är man fan i mig störd i huvudet! Blev fan lack när jag läste inlägget du skrev innan om det. No respekt. Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.