SOL & ARG

Kan verkligen inte slppa att ngon av mina VNNER har allts snott en av mina VS bhar!!!! Min absoluta favorit ocks! Sjlvklart just den! Hade det varit en vanlig frn hennes eller liknande hade jag inte brytt mig ett skit!!! Men det r fr fan en Victoria’ Secret!!!! Urskta sprket! Men jag kan inte sluta vara arg/irriterad och ledsen.. Vem fan gr s mot mig? :'(

20120106-112920.jpg

4 reaktioner på ”SOL & ARG

  1. Dlig stil, men du kan nog kpa en ny.Hng inte lpp! Ett rd? Rensa bland dina vnner. Umgs bara med mnniskor som ger dig ngot tillbaka. (Som inte tar energi frn dig)

  2. Vem snor saker frn sina vnner? D r man fan i mig strd i huvudet! Blev fan lack nr jag lste inlgget du skrev innan om det. No respekt. Kram p dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.