VAD MAN VILL

Jag har fortfarande inte riktigt hittat mig själv riktigt än. Ingen som har sagt att det ska vara lätt. Jag vet inte hur jag ska vara, hur jag sa se ut. Men jag försöker att vara mig själv, men jag tänker för mycket på vad andra tycker om mig. Jag vill vara så bra som möjligt och sätter för stor press på mig. Jag måste lära mig att ta en dag i taget och inte stressa varje dag, jag är alltid stressad, alltid upptagen och glömmer alltid bort något. När jag glömt dagar jag ska träffa kompisar har det gått för långt. Måste sluta, för jag har nog tyvärr redan fått magsår..Mitt mål detta år, är att bara slappna av och inte tänka så mycket, speciellt inte på andra. Nu ska jag göra saker som får mig att må bra, det behöver jag. Lär dig livets stora gåta, älska , glömma och förlåta. Vart jag mig i världen vänder står min lycka i Guds händer…….( tror dock inte på Gud , men ett fint citat ) Vi lever bara en gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.