HI HI HI

Mste verkligen bli bttre att ta bilder, tycker sjlv att min blogg blir trkig med bara massa text. Jag har tv digitalkameror och en systemkamera, vad vntar jag p egentligen? Knns som att jag inte har ngot intressant att fotografera. Men jag ska ndra p det. Men som nu tex.. S hade jag mer n grna lagt upp en bild p mig och annat. Men jag ser inte riktigt klok ut. Men kanske ska se lite halvful ut ngon gng ocks. Jag sitter lngst in nu ocks. Bjrn sitter lngst ut. Jag orkar inte fota, orkar inte le, orkar inte stoppa in sladden, orkar inte fra ver bilderna.. hjden av lathet. Men jag ska bli bttre. Tror allting hr blir roligare d, frlt :$ Ska leta ngon bild nu och se om vi kan gra detta inlgg ngorlunda intressant. Ett leende skadar aldrig, bilden r dock 2 r gammal, men vad gr det (:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.