HI HI HI

Måste verkligen bli bättre att ta bilder, tycker själv att min blogg blir tråkig med bara massa text. Jag har två digitalkameror och en systemkamera, vad väntar jag på egentligen? Känns som att jag inte har något intressant att fotografera. Men jag ska ändra på det. Men som nu tex.. Så hade jag mer än gärna lagt upp en bild på mig och annat. Men jag ser inte riktigt klok ut. Men kanske ska se lite halvful ut någon gång också. Jag sitter längst in nu också. Björn sitter längst ut. Jag orkar inte fota, orkar inte le, orkar inte stoppa in sladden, orkar inte föra över bilderna.. höjden av lathet. Men jag ska bli bättre. Tror allting här blir roligare då, förlåt :$ Ska leta någon bild nu och se om vi kan göra detta inlägg någorlunda intressant. Ett leende skadar aldrig, bilden är dock 2 år gammal, men vad gör det (:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.