ENSAM

…. även fast jag bor med världens underbaraste pojkvän, så känner jag mig ensam. Tror det har med min självkänsla att göra. Men det största är att jag saknar min familj så det gör ont. Nästan varje dag rinner tårarna ner på min kind av saknad. Kompisar sviker och jag känner mig dålig och ensam.. Jag gråter mot min pojkväns famn. Det hjälper för stunden. Men nästa dag är det samma sak. Jag är lycklig, men jag har blivit så sårad så många gånger i mitt liv, och allting bara faller tillbaka… vet inte varför, trodde jag hade gått vidare. Men kan inte sluta tänka på att kompisar lämnar mig ensam och rädd mitt ute i ingenstans, går bakom ryggen, skapar rykten som bara idioter är värda, är jag en idiot? Vad har jag gjort för att förtjäna sånt? Jag har aldrig svikit någon, aldrig någonsin med vilja. aldrig….. Jag som enligt mig själv är världens mest snällaste person, jag försöker hela tiden vara så snäll, men jag får aldrig!! aldrig något tillbaka. Ni förstår inte… det är så fruktansvärt jobbigt. usch nu blev allt ennu jobbigare.. Varför jag skriver detta just här, är för att jag vet att många av mina vänner som har svikit mig säkert läser det , och inte tänker på hur mycket ni har förstört egentligen, men också för att jag vill få ut något av detta, och försöka hjälpa och visa andra.. att vi behöver inte sånna personer. Jag har gett upp så många vänner i mitt liv, för jag ser ingen anledning att ta tillbaka dem som sviker mig gång på gång. Nu måste jag skärpa mig, jag måste växa upp. Göra något utav mitt liv. Nöja mig med dom få vännerna jag har kvar, men det är faktiskt sant som alla säger. Hellre en sann vän än flera falska. Jag är så glad att jag börjat inse det nu. Men det kommer stunder då jag får gråten i halsen och tänker på det, pga att  jag varit ledsen över något annat. Det är skönt att skriva om detta, väldigt skönt. Lova mig att ni säger till om det blir för mycket! Till er alla där ute. Ta vara på dem som verkligen älskar dig, för den DU är. Massa Kramar

 

Nu gråter jag bara av lycka. Du är min bästa vän, du är den enda personen som aldrig svikit mig, som alltid funnits där, och jag kommer alltid att finnas där för dig. Storasyster ska skydda dig livet ut. Släpper dig aldrig, kommer aldrig sluta bry mig. Jag saknar dig så fruktansvärt mycket. Går inte att förklara eller berätta hur mycket. Känner mig så tom utan dig. Varje gång du går härifrån, bryter mitt lilla hjärta ihop och jag vill springa efter dig och aldrig låta dig gå… usch vad jobbigt det här är. Jag älskar dig mer än man någonsin kan älska. Världens underbaraste och finaste lillasster <3

 

6 reaktioner på ”ENSAM

  1. På vilka sätt har du blivit sviken av dina vänner? om det inte är en för känslig fråga.

    Jag är väldigt nyfiken, men du ska inte känna dig tvungen att svara. Kämpa på och jag tror du har fler vänner än du tror, du har bara inte funnit dem än.

    Kram Becka

    1. Många gånger är tyvärr alkohol inblandat. Vill inte gå in på detaljer eller nämna några namn. Men det mesta är massa skitsnack, som alltid handlat om avundsjuka. Samt snott kläder, pengar osv. Allmäna tjejsaker. Men när det händer gång på gång tappar man hoppet. Jag har blivit lämnad ensam vid busshållsplatts för att mina kompisar skulle hinna med bussen, dom var fulla och ”trodde” jag var på. Fick hjälp av andra, men det spelar ingen roll. Jag vet också att jag har bra vänner där ute som jag måste ta kontakt med igen. Hoppas det dög till svar Becka, massa kramar :)

  2. Bästaste Frida! Hittade massa bilder på oss från lägret igår, hihi måste skicka dom till dig. Du är så fin, har alltid tyckt att du är en av de vackraste på jorden och jag håller med dig – du är världens snällaste! Kämpa på! Massa kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.