ENSAM

…. ven fast jag bor med vrldens underbaraste pojkvn, s knner jag mig ensam. Tror det har med min sjlvknsla att gra. Men det strsta r att jag saknar min familj s det gr ont. Nstan varje dag rinner trarna ner p min kind av saknad. Kompisar sviker och jag knner mig dlig och ensam.. Jag grter mot min pojkvns famn. Det hjlper fr stunden. Men nsta dag r det samma sak. Jag r lycklig, men jag har blivit s srad s mnga gnger i mitt liv, och allting bara faller tillbaka… vet inte varfr, trodde jag hade gtt vidare. Men kan inte sluta tnka p att kompisar lmnar mig ensam och rdd mitt ute i ingenstans, gr bakom ryggen, skapar rykten som bara idioter r vrda, r jag en idiot? Vad har jag gjort fr attfrtjnasnt? Jag har aldrig svikit ngon, aldrig ngonsin med vilja. aldrig….. Jag som enligt mig sjlv r vrldens mest snllaste person, jag frsker hela tiden vara s snll, men jag fr aldrig!! aldrig ngot tillbaka. Ni frstr inte… det r s fruktansvrt jobbigt. usch nu blev allt ennu jobbigare.. Varfr jag skriver detta just hr, r fr att jag vet att mnga av mina vnner som har svikit mig skert lser det , och inte tnker p hur mycket ni har frstrt egentligen, men ocks fr att jag vill f ut ngot av detta, och frska hjlpa och visa andra.. att vi behver inte snna personer. Jag har gett upp s mnga vnner i mitt liv, fr jag ser ingen anledning att ta tillbaka dem som sviker mig gng p gng. Nu mste jag skrpa mig, jag mste vxa upp. Gra ngot utav mitt liv. Nja mig med dom f vnnerna jag har kvar, men det r faktiskt sant som alla sger. Hellre en sann vn n flera falska. Jag r s glad att jag brjat inse det nu. Men det kommer stunder d jag fr grten i halsen och tnker p det, pga att jag varit ledsen ver ngot annat. Det r sknt att skriva om detta, vldigt sknt. Lova mig att ni sger till om det blir fr mycket! Till er alla dr ute. Ta vara p dem somverkligenlskar dig, fr den DU r. Massa Kramar

 

Nu grter jag bara av lycka. Du r min bsta vn, du r den enda personen som aldrig svikit mig, somalltidfunnits dr, och jag kommer alltid att finnas dr fr dig.Storasysterska skydda dig livet ut. Slpper dig aldrig, kommer aldrig sluta bry mig. Jag saknar dig s fruktansvrt mycket. Gr inte att frklara eller bertta hur mycket. Knner mig s tom utan dig. Varje gng du gr hrifrn, bryter mitt lilla hjrta ihop och jag vill springa efter dig och aldrig lta dig g… usch vad jobbigt det hr r. Jag lskar dig mer n man ngonsin kan lska. Vrldens underbaraste och finaste lillasster <3

 

6 reaktioner på ”ENSAM

  1. P vilka stt har du blivit sviken av dina vnner? om det inte r en fr knslig frga.

    Jag r vldigt nyfiken, men du ska inte knna dig tvungen att svara. Kmpa p och jag tror du har fler vnner n du tror, du har bara inte funnit dem n.

    Kram Becka

    1. Mnga gnger r tyvrr alkohol inblandat. Vill inte g in p detaljer eller nmna ngra namn. Men det mesta r massa skitsnack, som alltid handlat om avundsjuka. Samt snott klder, pengar osv. Allmna tjejsaker. Men nr det hnder gng p gng tappar man hoppet. Jag har blivit lmnad ensam vid busshllsplatts fr att mina kompisar skulle hinna med bussen, dom var fulla och ”trodde” jag var p. Fick hjlp av andra, men det spelar ingen roll. Jag vet ocks att jag har bra vnner dr ute som jag mste ta kontakt med igen. Hoppas det dg till svar Becka, massa kramar :)

  2. Bstaste Frida! Hittade massa bilder p oss frn lgret igr, hihi mste skicka dom till dig. Du r s fin, har alltid tyckt att du r en av de vackraste p jorden och jag hller med dig – du r vrldens snllaste! Kmpa p! Massa kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.