Att svara

Jag har varit urdålig på att svara via mob och facebook. Allt som har med koppling till teknik att göra. Men har blivit bättre för jag har nu insett hur sjukt irriterande och tråkigt det är när man skriver till någon och aldrig får svar. Kan ju vara viktiga saker.. Så fööörlååt alla ni som fått vänta in mina svar. Har blivit bättre som sagt (:

Idag hade jag bara en lektion. Rättkunskap. Riktigt skoj faktiskt. Satt kvar ett tag efter och åt Lunch. Tog nästan 2 timmar hem pga vagnfel mellan ropsten och östermalm. Hoppas verkligen inte det är krångel när vi ska in mot stan ikväll! Just nu sitter jag med Riconolja i håret och ska aldeless strax börja småstäda lite. Cecilia kommer hit för middag och lite alkohol. Sedan ska vi ut och röja. Blir kanske skinnjacka ikväll, kolla vädret! Det är enooormt varmt ute. Höll på att svettas ihjäl. Som tur var har jag alltid boddy lotion och god parfym, så jag luktar endå ganska gott haha! Bloggar lite när Cissen är här.(:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.