”#¤%&/()=?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

NU VILL JAG GÅ & DÖ. För ca 3 veckor sedan, kanske en månad vet inte. Så använde jag ett par klackskor som jag inte haft på flera år. Dom var lite små, men det gick iallafall. Jag trängde in min stackars fot.. efter en kväll. Jag är ute från 12-05 på korgen. Jag hade dem hela kvällen. Jag kommer hem, tar av mig skorna…. och min stortå är BLÅ!!!!!!! Den är för i h*lvete BLÅ!!! Hoppas det går bort tänkte jag. Men det har ju gått ett tag och den har blivit värre.Jag har en bild på tån, men blir så äcklad att jag spyr så tänker inte lägga upp! Jag ringde och berättade för mamma som jobbar innom vården, det jag får höra är… – Du kommer tappa den där tån Frida… SKOJAR DU MED MIG?!! Jag grååååååååååter jag mår illaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Jag döööööööör………

 

En reaktion på ””#¤%&/()=?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.