”#%&/()=?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

NU VILL JAG G & D. Fr ca 3 veckor sedan, kanske en mnad vet inte. S anvnde jag ett par klackskor som jag inte haft p flera r. Dom var lite sm, men det gick iallafall. Jag trngde in min stackars fot.. efter en kvll. Jag r ute frn 12-05 p korgen. Jag hade dem hela kvllen. Jag kommer hem, tar av mig skorna…. och min stort r BL!!!!!!! Den r fr i h*lvete BL!!! Hoppas det gr bort tnkte jag. Men det har ju gtt ett tag och den har blivit vrre.Jag har en bild p tn, men blir s cklad att jag spyr s tnker inte lgga upp! Jag ringde och berttade fr mamma som jobbar innom vrden, det jag fr hra r… – Du kommer tappa den dr tn Frida… SKOJAR DU MED MIG?!! Jag grter jag mr illaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Jag dr………

 

En reaktion på ””#%&/()=?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.