BEAUTY

åååååh , att man kan bli såå förälskad i en dataväska! Hur som helt är den enormt fin! Var i stan idag med Caroline. Det behövde jag verkligen. Speciellt henne. Underbar, alltid varit. Så skönt att kunna prata ut med någon utan att behöva vara orolig att det ska läcka ut. Man behöver verkligen sånna vänner. Vi hade hur trevligt som helst.Men vi hade behövt 100 timmar till. Vi shoppade lite och jag fick med mig hem dataväskan och coversticket, hon köpte en superfin jacka från Zara. Kom på att jag har en liknande, men som behövs sys in.. Nu ska jag ner till tvättstugan. Räkna lite pengar och få ordning på saker och ting.

En reaktion på ”BEAUTY

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.