BIG SORRY

Mitt lilla huvud orkar snart inte mer. Jag mste brja prioritera mer. Har 100 saker att gra p 100 olika hll. Det jobbigare r massa plugg och allt som ska tas hand om Studenten. Vill bara ge upp allting och strunta i skivan. Men d har jag en klass som hatar mig.. Hur som helst. Varfr jag inte bloggat r pga all stress och press. Nu p sndag fr vi svar om en lgenhet vi vill ha (nybygge) HOPPAS HOPPAS! Fr ingen hjlp av mamma och pappa s jag mste kmpa frn eget hll. Och med Bjrns hjlp sklart. Men s r det ibland. Alla fr inte hjlp. Ska frska hitta ett ordentligt jobb ocks. Tror jag ska ska i Tby eller stan. Har massa erfarenheter s det ska inte vara ngra problem. Vi passerade nyss Jrflla. Vet inte varfr. Vi ska p utflykt.

20120314-190905.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.