BIG SORRY

Mitt lilla huvud orkar snart inte mer. Jag måste börja prioritera mer. Har 100 saker att göra på 100 olika håll. Det jobbigare är massa plugg och allt som ska tas hand om Studenten. Vill bara ge upp allting och strunta i skivan. Men då har jag en klass som hatar mig.. Hur som helst. Varför jag inte bloggat är pga all stress och press. Nu på söndag får vi svar om en lägenhet vi vill ha (nybygge) HOPPAS HOPPAS! Får ingen hjälp av mamma och pappa så jag måste kämpa från eget håll. Och med Björns hjälp såklart. Men så är det ibland. Alla får inte hjälp. Ska försöka hitta ett ordentligt jobb också. Tror jag ska söka i Täby eller stan. Har massa erfarenheter så det ska inte vara några problem. Vi passerade nyss Järfälla. Vet inte varför. Vi ska på utflykt.

20120314-190905.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.