Hej & h!

Usssssssssssch vilken dyster och trkig dag! Det frsta man fr hra nr man vaknar r att vi inte kommer f ka flak i stan. Sen blir det massa tjaffs, och sm saker bara kom och kom, skolans datorer pajade s vi fick g hem. Vissa hurrar fr det, men nr man gr i 3an och har 2 mnader kvar s vill/behver man all tid man kan f. Nu ska jag inte sura upp er ocks. Frsker sopa det under mattan. Kom hem fr en stund sen. Ser att mitt hr r gult, mitt silverschampo vill inte fungera… Dyra mrken spelar ju ingen roll. Frbaskade kyckling. Vgar inte ha i det fr lnge heller. Ngon som har tips??

Kp den inte. Kommer inte ihg vad den kostade. Trodde den var svindyr men har fr mig att priset var helt ok. MEN den infon behver ni inte ens eftersom den suger. H&M hade en bra frut, som dom slutat med? Typiskt. Hur som helst. Ska skriva klart en uppgift nu. Hoppa in i duschen, sen ska jag brja laga middag. OCH sitta med fakturor och papper, Jippi!

4 reaktioner på ”Hej & h!

  1. Haft samma problem. G till en frisr och kp en asktoning man har i nr man duschar! Det r skitbra, d kan dom ge dig rtt produkt ocks. Silvershampoo fungerar bara till en viss grad tyvrr… Puss p dig!

  2. Jag r frisr och jag skulle inte rekommendera
    en asktoning, fr d finns det risk fr att ditt hr mrkas ner och det antar jag att du inte vill. Jag r sjlv vldigt vldigt blond och jag anvnder mig utav klippotekets silvershampoo, det r jttebra! Och sen kan du infrskaffa en frgbomb frn Revlon som innehller violetta pigment, 1002 heter den. Superbra! Hoppas detta hjlpte lite, snygga Frida! :)

    Pussar Josefine Lundqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.