Hej & hå!

Usssssssssssch vilken dyster och tråkig dag! Det första man får höra när man vaknar är att vi inte kommer få åka flak i stan. Sen blir det massa tjaffs, och små saker bara kom och kom, skolans datorer pajade så vi fick gå hem. Vissa hurrar för det, men när man går i 3an och har 2 månader kvar så vill/behöver man all tid man kan få. Nu ska jag inte sura upp er också. Försöker sopa det under mattan. Kom hem för en stund sen. Ser att mitt hår är gult, mitt silverschampo vill inte fungera… Dyra märken spelar ju ingen roll. Förbaskade kyckling. Vågar inte ha i det för länge heller. Någon som har tips??

Köp den inte. Kommer inte ihåg vad den kostade. Trodde den var svindyr men har för mig att priset var helt ok. MEN den infon behöver ni inte ens eftersom den suger. H&M hade en bra förut, som dom slutat med? Typiskt. Hur som helst. Ska skriva klart en uppgift nu. Hoppa in i duschen, sen ska jag börja laga middag. OCH sitta med fakturor och papper, Jippi!

4 reaktioner på ”Hej & hå!

  1. Haft samma problem. Gå till en frisör och köp en asktoning man har i när man duschar! Det är skitbra, då kan dom ge dig rätt produkt också. Silvershampoo fungerar bara till en viss grad tyvärr… Puss på dig!

  2. Jag är frisör och jag skulle inte rekommendera
    en asktoning, för då finns det risk för att ditt hår mörkas ner och det antar jag att du inte vill. Jag är själv väldigt väldigt blond och jag använder mig utav klippotekets silvershampoo, det är jättebra! Och sen kan du införskaffa en färgbomb från Revlon som innehåller violetta pigment, 1002 heter den. Superbra! Hoppas detta hjälpte lite, snygga Frida! :)

    Pussar Josefine Lundqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.