SKRIVER AV MIG.

Hej allihopa!

Hoppas ni inte har det lika bedrvligt som mig. Livet r inte alltid som en dans p rosor. Men jag frsker ta allting med en nypa salt och acceptera lget helt enkelt. Men det r inte ltt. Jag r s trtt p folk som pratar bakom ryggen. Nr fan ska folk vxa upp? Ta det med mig istllet, sluta vara s frbaskat fega. Nu senaste mnaderna har det varit extremt. Det r mest smsaker som folk ”str” sig p. FRGA MIG ISTLLET! Innan ni ppnar kften. Man ska inte tro p all man ser och hr. Det hr r verkligen saker jag har strt mig extremt mycket p. Men nu knner jag… fuck it. (urskta ordvalet) Men jag har inte tid fr snt svammel. Har andra saker som r viktigare n folk som inte kan tnka lngre n nsan. Folk som ska kalla mig ”bstavn” skit p er sger jag bara (: Hur som helst. Jag r p strlande humr idag. Vill ut i solen, vill till IKEA, MEN… Jag har ett stort problem, det jag nmnde i tidigare inlgg. Det finns magkatarr och s finns det MAGKATARR, Folk verkar inte fatta att det hr r allvar. Det r inte vilket inflamation som helst, det gr frn person till person. Jag mr illa 24/7, fr spyknsla varannan timme, mitt hjrta dunkar i 180, jag blir yr ochsvimfrdig. Igr frskte jag ta mig till Djursholms centrum. Inte ens det klarade jag av, och det ligger 10/15 minuter hrifrn. Som jag mr just nu, r obeskrivligt att frklara. INTE en jkel kan frst hur det knns OM man inte har haft det sjlv och just den ”mngden” inflamation. Vilket Bjrns bror Markus har haft. Han hade t.e.x 100gngr vrre n mig. Han krktes varje morgon. Det gr inte jag, … n. Snt hr mste vara extremt trkigt att lsa. Men ville bara skriva av mig lite. Jag mr s fruktansvrt dligt just nu.Vill bara grva en grop och stanna dr. Jag har brytit ihop nu, priktigt. Nu ska jag frska ta en promenad vid vattnet, om jag klarar att g till Mrby och kpa illamendestabletter r jag bst! Jag ska frska … :'( Har tagit den mest ckligaste medicinen ngonsin.. Inside,, Uk! Jag hoppas jag blir bttre.. vill inte ha det shr.. Kram s lnge.

En reaktion på ”SKRIVER AV MIG.

  1. Hej tjejen!

    Frstr hur du knner hade sjlv sdr fr 2 r sen precis 2 mnader innan min egna student. Jag mdde illa konstant och kunde inte vistas bland folk fr de kndes som jag skulle spy :/
    Det kommer med tiden bli bttre ven om de inte knns s nu. Men jag har kommit ifrn spyknslan och behver inte ha den dr hemska knslan lngre. kram p dig och hoppas du blir bttre:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.