SKRIVER AV MIG.

Hej allihopa!

Hoppas ni inte har det lika bedrövligt som mig. Livet är inte alltid som en dans på rosor. Men jag försöker ta allting med en nypa salt och acceptera läget helt enkelt. Men det är inte lätt. Jag är så trött på folk som pratar bakom ryggen. När fan ska folk växa upp? Ta det med mig istället, sluta vara så förbaskat fega. Nu senaste månaderna har det varit extremt. Det är mest småsaker som folk ”stör” sig på. FRÅGA MIG ISTÄLLET! Innan ni öppnar käften. Man ska inte tro på all man ser och hör. Det här är verkligen saker jag har stört mig extremt mycket på. Men nu känner jag… fuck it. (ursäkta ordvalet) Men jag har inte tid för sånt svammel. Har andra saker som är viktigare än folk som inte kan tänka längre än näsan. Folk som ska kalla mig ”bästavän” skit på er säger jag bara (: Hur som helst. Jag är på strålande humör idag. Vill ut i solen, vill till IKEA, MEN… Jag har ett stort problem, det jag nämnde i tidigare inlägg. Det finns magkatarr och så finns det MAGKATARR, Folk verkar inte fatta att det här är allvar. Det är inte vilket inflamation som helst, det går från person till person. Jag mår illa 24/7, får spykänsla varannan timme, mitt hjärta dunkar i 180, jag blir yr och svimfärdig. Igår försökte jag ta mig till Djursholms centrum. Inte ens det klarade jag av, och det ligger 10/15 minuter härifrån. Som jag mår just nu, är obeskrivligt att förklara. INTE en jäkel kan förstå hur det känns OM man inte har haft det själv och just den ”mängden” inflamation. Vilket Björns bror Markus har haft. Han hade t.e.x 100gngr värre än mig. Han kräktes varje morgon. Det gör inte jag, … än. Sånt här måste vara extremt tråkigt att läsa. Men ville bara skriva av mig lite. Jag mår så fruktansvärt dåligt just nu.Vill bara gräva en grop och stanna där. Jag har brytit ihop nu, på riktigt. Nu ska jag försöka ta en promenad vid vattnet, om jag klarar att gå till Mörby och köpa illamåendestabletter är jag bäst! Jag ska försöka … :'( Har tagit den mest äckligaste medicinen någonsin.. Inside,, Uääk! Jag hoppas jag blir bättre.. vill inte ha det såhär.. Kram så länge.

En reaktion på ”SKRIVER AV MIG.

  1. Hej tjejen!

    Förstår hur du känner hade själv sådär för 2 år sen precis 2 månader innan min egna student. Jag mådde illa konstant och kunde inte vistas bland folk för de kändes som jag skulle spy :/
    Det kommer med tiden bli bättre även om de inte känns så nu. Men jag har kommit ifrån spykänslan och behöver inte ha den där hemska känslan längre. kram på dig och hoppas du blir bättre:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.