2 reaktioner på ”Mitt sällskap ikväll

 1. hur hanterar du snea blickar från tjejer? Eller när folk hittar dina svaga punkter och påpekar de hela tiden som typ ” du är så smal, lr fan va fult de är när en tjej har stor näsa” aja, du förstår nog. När det känns vad än du gör, ser ut så blir utstirrad. Du vet inte om du är ful, eller fin. Men i själva verket om man var ful, så hade väl ingen kollat på en?

  1. Oj vilken konstig kommentar.
   Men jag brukar faktiskt inte få snea bickar. När jag var yngre fick jag det dock pga hur jag såg ut (Fjortis). Men idag får jag inte det. Eller inte vad jag vet iallafall, för att jag inte bryr mig om vad andra tycker. Ganska onödigt att bli ”ledsen” och upprörd för det. Jag vet redan att jag är smal, det har jag varit i hela mitt liv och har haft det jobbigt till&från, men jag har äntligen accepterat mig för den jag är. Jag älskar min smala lilla kropp och kommer låta den utvecklas i sin egen tid (:
   Jag vet visst om jag är ful eller fin. Jag är fin, eftersom jag som sagt har lärt mig att acceptera den jag är, samt älska. Man kan inte hålla på att bry sig om andra. Jag tycker man ska acceptera ALLT i sitt liv och skita fullständigt i idioter som försöker trycka ner en, det bevisar bara att du alltså har något dom inte har, och att DU är högre upp än dem :)
   Vad ville du få ut av detta? Om du är ledsen eller har några funderingar hjälper jag mer än gärna till. Hoppas du har det bäst. Goa kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.