2 reaktioner på ”Mitt sllskap ikvll

 1. hur hanterar du snea blickar frn tjejer? Eller nr folk hittar dina svaga punkter och ppekar de hela tiden som typ ” du r s smal, lr fan va fult de r nr en tjej har stor nsa” aja, du frstr nog. Nr det knns vad n du gr, ser ut s blir utstirrad. Du vet inte om du r ful, eller fin. Men i sjlva verket om man var ful, s hade vl ingen kollat p en?

  1. Oj vilken konstig kommentar.
   Men jag brukar faktiskt inte f snea bickar. Nr jag var yngre fick jag det dock pga hur jag sg ut (Fjortis). Men idag fr jag inte det. Eller inte vad jag vet iallafall, fr att jag inte bryr mig om vad andra tycker. Ganska ondigt att bli ”ledsen” och upprrd fr det. Jag vet redan att jag r smal, det har jag varit i hela mitt liv och har haft det jobbigt till&frn, men jag har ntligen accepterat mig fr den jag r. Jag lskar min smala lilla kropp och kommer lta den utvecklas i sin egen tid (:
   Jag vet visst om jag r ful eller fin. Jag r fin, eftersom jag som sagt har lrt mig att acceptera den jag r, samt lska. Man kan inte hlla p att bry sig om andra. Jag tycker man ska acceptera ALLT i sitt liv och skita fullstndigt i idioter som frsker trycka ner en, det bevisar bara att du allts har ngot dom inte har, och att DU r hgre upp n dem :)
   Vad ville du f ut av detta? Om du r ledsen eller har ngra funderingar hjlper jag mer n grna till. Hoppas du har det bst. Goa kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.